Ventspils nekustamie īpašumi 22. martā plkst. 18 Galvenajā bibliotēkā organizē informācijas dienas pasākumu, kurā iedzīvotājus informēs par ūdens starpību novēršanas profilaktiskajiem pasākumiem un skaitītāju rādījumu pārbaudēm un rādījumu attālinātās nolasīšanas sistēmas ierīkošanas iespējām.

Informācijas dienas pasākumā aicināti piedalīties arī pašvaldības uzņēmumu „Ventspils siltums” un „ŪDEKA” pārstāvji, kuri klātesošajiem pastāstīs par ūdens starpību maksājumu piemērošanas kārtību. Savukārt pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” pārstāvji pastāstīs par ūdens skaitītāju rādījumu pārbaudēm tajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās, kur starpība starp iedzīvotāju deklarētajiem ūdens patēriņa rādījumiem un mājas kopējā ūdens skaitītāja rādījumiem ir lielāka par 20 %.

Tāpat arī klātesošie varēs uzzināt kādi ir ieteikumi, lai novērstu ūdens patēriņa uzskaites datu nesakritības dzīvojamās mājās un par iespējamiem risinājumiem, tostarp par ūdens skaitītāju rādījumu attālinātās nolasīšanas sistēmas ieviešanu, tās darbību un iespējām. Par to plašāk informācijas dienas pasākumā stāstīs uzaicināto uzņēmumu pārstāvji, kas piedāvā šādas sistēmas ierīkošanu un apkalpošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: