Šodien notiks Ventspils Augstskolas studentu labdarības projekta „Radi Brīnumu” pasākums.

16. decembrī plkst.18.00 teātra namā „Jūras vārti” notiks „Radi brīnumu” organizētais labdarības koncerts, kas notiek jau piekto gadu. Šogad mērķis ir vākt ziedojumus, lai bērna ar invaliditāti māmiņa varētu mācīties Liepājas Universitātē un rezultātā iegūt sociālā darbinieka diplomu.

Nākotnē viņa varētu strādāt atbalsta centrā ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš”. Tur viņa varētu profesionāli sniegt palīdzību māmiņām, kuras audzina bērnus ar invaliditāti, kā arī pavadīt laiku ar savu bērnu un pārējiem bērniem ar invaliditāti.

Pasākums paredzēts arī 18. decembrī plkst. 16.00 Ventspils Jaunrades namā, kur notiks „Radi brīnumu” Ziemassvētku koncerts, kur piedalīsies gan bērni ar īpašām vajadzībām, gan trūcīgie, gan daudzbērnu ģimenes. „Radi Brīnumu” studenti ir sarūpējuši katram bērniņam Ziemassvētku dāvaniņu, lai katrā ģimenē, neskatoties uz likstām, ienāktu Ziemassvētku prieks, līksmība un svētība.

Ventspils Augstskolas studentu labdarības projekts „Radi Brīnumu” tiek īstenots sadarbībā ar Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: