Ir noslēdzies Latvijas Labākā tirgotāja 2016. gada konkurss un ceturtdien, 16.februārī, Rīgā tika paziņoti konkursa balvu saņēmēji. Starp laureātiem tika sumināta arī Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīca, kura atzīta par uzvarētāju savā nozarē un saņēma “Latvijas labākais tirgotājs 2016” titulu.

Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīca savu darbību uzsāka 2003.gada 1.jūnijā. Šo gadu laikā viesnīcas pakalpojumus izmantojuši viesi no vairāk nekā 50 valstīm, pavadot viesnīcā aptuveni 354 tūkstošus cilvēknaktis. Ērta atrašanās vieta pilsētas centrā, blakus nacionālās nozīmes sporta bāzei Ventspils Olimpiskajam centram, kā arī augstas kvalitātes apkalpošana ik gadu piesaista ne tikai tūristus, bet arī augsta līmeņa sportistus un sportistu komandas, kuri viesnīcas pakalpojumus izmanto sporta nometņu un sacensību laikā.

Augstos viesu apkalpošanas standartus viesnīcā apliecina kvalitātes zīme "QLatvia", kā arī viesnīca ir sertificēta pēc starptautiskā viesnīcu kvalifikācijas standarta "Hotelstars Union". Jāatzīmē, ka Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīca 2016.gadā tika atzīta par labāko Ventspils naktsmītni viesnīcu konkurencē.

Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīcai izveidojusies arī laba sadarbība ar Ventspils Tehnikumu, kura audzēkņi viesnīcā apgūst praktiskās iemaņas.

Konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada un to rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopīgi ar Latvijas Pašvaldību savienību. Vairāk nekā 20 gadu laikā konkursā eksperti izvērtējuši labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus visā Latvijā. Šī pasākuma mērķis ir panākt apmeklētāju un pircēju apkalpošanas kultūras paaugstināšanu, krodzinieku un tirgotāju profesionalitātes pieaugumu, kā arī popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, un to darbiniekus. Pateicoties konkursam, vairāku gadu gaitā plašāku atpazīstamību un uzmanību guvuši daudzi uzņēmumi.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -1
    eu_beidz 16.02.2017, 19:15:02

    Ja man kāds uzbūvētu viesnīcu un vēl segtu uzturēšanas izmaksas, es arī iespējams varētu pretendēt uz kaut kādu balvu, bet diemžēl privātais neko tādu nevar atļauties.
    Labs stimuls privātuzņēmējiem.

  • -1
    Soft 17.02.2017, 13:45:06

    Ļoti daudz privāto uzņēmumu piedalās latvijas labākā tirgotāja konkursā un saņem arī novērtējumus, ar kuriem var lepoties. Arī 2016. gada konkursā, bez oc viesnīcas , balvu ieguva privātie Ventspils uzņēmēji, tā kā kā vajag tikai darīt nevis meklēt iemeslus, lai nedarītu. Katrā gadījumā katrs labs novērtējums ir laba reklāma , kas nozīmē arī tūristu pieplūdumu un līdz ar to arī naudas piesaisti pilsētai. Šajā gadījumā tieši slavējami ir tas, ka pašvaldības uzņēmumi piedalās konkursos, cīnās par novērtējumu, veido mārketingu, nevis veģetē par pašvaldības naudu.

  • 0
    norge 16.02.2017, 22:23:11

    ka viesnicas biznes latvija skaitas pie Latvijas Tirgotāju asociācijas

  • 0
    norge 16.02.2017, 22:23:43

    nezinaju ka viesnicas biznes latvija skaitas pie Latvijas Tirgotāju asociācijas

  • 0
    Zinātājs 17.02.2017, 02:54:07

    norge, te jau viesnīcas tiek skatītas kā pakalpojumu sniedzēji, tad jau viss atbilst.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: