Īsi pirms gadu mijas Ventspils Tehnikuma Enerģētikas un Elektrotehnikas skolotājs Alberts Kozlovs izdevis sarakstīto metodisko materiālu “Praktiskās mācības elektromontāžā praktiskie uzdevumi”.

Metodiskais materiāls paredzēts enerģētikas nozares elektrotehniķa specialitātes kvalifikācijas iegūšanai bez iepriekšējas specializētās sagatavotības. Ventspils Tehnikuma skolotājs Alberts Kozlovs: "Vēlos pateikt milzīgu paldies Ventspils Tehnikuma direktorei Kristīnei Vāgnerei, recenzentiem Jānim Luksim un Andrim Ozoliņam, kā arī teksta redaktorei Inetai Celmai par viņu ieguldīto darbu, kas palīdzēja realizēt manu mērķi”.

Alberts Kozlovs ir bijušais Ventspils Tehnikuma audzēknis, kurš pēc skolas absolvēšanas nolēma turpināt šajā pašā skolā apmācīt jaunos speciālistus. Vairāku gadu garumā apgūtā pieredze un mācību materiālu trūkums šajā nozarē, pamudināja jauno skolotāju izveidot metodisko materiālu, kuru varēs izmantot ne tikai Ventspils Tehnikuma audzēkņi, bet arī citu skolu skolnieki.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    ORA38934939 02.01.2017, 14:11:13

    Jauki! Autoriem veiksmi jaunajā gadā! Bet, mani visu laiku nomoca viens jautājums, kāpēc tehnikumu sauc par PIKC? Tāda pikuča, modernai mācību iestādei. Logo arī nožēlojams, tāda atrauga par krievu autogiganta "Žiguļi" logo. Vai tad tomēr nevajadzētu būt VENTSPILS TEHNIKUMS - Profesionālās izglītības kompetences centrs.
    Piemērs OGRES TEHNIKUMS!?

  • -1
    Kristīne Vāgnere 03.01.2017, 10:14:31

    Labdien, atbilstoši Profesionālās izglītības likumam visas izglītības iestādes, kuras savā darbībā izpilda noteiktas prasības un atbilst noteiktiem kritērijiem, saņem profesionālās izglītības kompetences centra statusu, kas, salīdzinot ar vispārējo izglītību, ir valsts ģimnāzijas statuss. Mūsu skolas nosaukums ir Ventspils Tehnikums, bet saīsinājums PIKC tiek lietots tikai lietišķajā sarakstē. Paldies par ieteikumu attiecībā uz logo - tiek 2017.gadā tiek plānota Ventspils Tehnikuma logo un mājas lapas aktualizācija. Jaunais logo, līdzīgi kā iepriekšējais tiks izraudzīts audzēkņu un plašākas sabiedrības aptaujas rezultātā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: