Programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros, pirmsskolas izglītības iestādē „Pasaka” svinīgi tika atklāta jaunā Cālēnu grupiņa bērniem no pusotra gada vecuma.

11. grupiņas remontdarbos Ventspils pilsētas pašvaldība ieguldījusi EUR 25 221, savukārt grupiņas darbības nodrošināšanai veiktas iegādes kopā par EUR 10 228.

Svinīgo pasākumu ar uzrunu atklāja pirmsskolas izglītības iestādes „Pasaka” vadītāja Marika Lemberga, sveicot visus klātesošos. Pēc tam vārds tika dots Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, kurš novēlēja, lai bērni jaunajā grupiņā jūtas omulīgi un labi, lai māmiņām un tētiem ir labs noskaņojums strādājot un nav raižu, par to, kā bērnam iet bērnudārzā. Savukārt Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Inguna Rudēvica iestādes kolektīvam vēlēja veiksmi un izturību darbā.

Pēc uzrunām izskanēja muzikāls sveiciens „Cip, cip cālīši” vecākās grupas audzēkņu izpildījumā. Savukārt pasākuma noslēgumā ikviens tika cienāts ar svētku kliņģeri.

Jāpiebilst, ka tā kā katru gadu pirmsskolas izglītības iestādēs pieaug pieprasījums pēc vietām grupiņās bērniem no 1,5 gadu vecuma, tika nolemts programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Pasaka” atvērt grupa bērniem no 1,5 gadu vecuma, nodrošinot šajā grupā vietas 16 bērniem.

Visas programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” aktualitātes, informācija par paveiktajiem un plānotajiem darbiem, bērnu pasākumu kalendārs, bilžu galerija pieejama portālā www.ventspils.lv īpašajā sadaļā „Mazulim draudzīga pilsēta”. Turpat arī pieejamas atbildes uz katru no iedzīvotāju aptaujā izteiktajiem ierosinājumiem: http://www.ventspils.lv/lat/mazulim_draudziga_pilseta/.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: