Seņkāņu ģimenes gads ir iesācies ar mazu jauku brīnumiņu. Nedaudz pēc Vecgada vakara Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā piedzimis šī gada pirmais bērniņš, meitenīte vārdā Kate.

Mazulīte dzimusi 1.janvāra naktī plkst.00:58. Meitiņa sver 3,486 kilogramus un ir 54 cm gara. Ģimenē šī ir jau otrā atvasīte, un mājās Kati sagaidīs divus gadus vecāka māsiņa. Gan mazulīte, gan māmiņa jūtas labi.

Ģimeni devās sveikt galvenais ārsts Dainis Gīlis, galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis un ginekoloģijas bloka vadītājs Sergejs Gurjanovs. Pasniedzot piemiņas dāvanu un ziedus, slimnīcas pārstāvji vēlēja mazulim un vecākiem laimi, veiksmi un galvenokārt labu veselību.

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā dzimušo bērniņu skaits ar katru gadu aug, priecējot slimnīcas personālu. Ventspils slimnīcā savas atvasītes pasaulē laiž ne tikai ventspilnieces un Ventspils novada topošās māmiņas, bet arī māmiņas no Talsiem, Kuldīgas, Rīgas un citām pilsētām un novadiem.

Ventspils slimnīcas vēsturē līdz šim nav bijis tāds gadījums, ka divus gadus pēc kārtas ir dzimuši vienāda skaita mazuļi gada griezumā, bet 2016.gads pierādīja pretējo. Interesantas sakritības pēc 2015. un arī 2016.gadā piedzimuši 630 mazuļi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    i 04.01.2017, 06:41:11

    Dzimusi maza princesīte! Tas ir burvīgi ;)
    Lai Jums laba veselība un viss izdodas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: