Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības "Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras" (LTRK) Kurzemes padomes sēdē, kas notiks 15.decembrī plkst. 10:00, Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā 1, Ventspilī, viesosies finanšu ministre Dana Reizniece – Ozola.

Pasākuma laikā plānots pārrunāt jautājumus par elektroenerģiju, nodokļu sistēmu, kā arī kopējo uzņēmējdarbības vidi un tās regulējumu.

Sēdes ietvaros notiks sarunas par iepriekšējā padomes sēdē diskutētajām tēmām, kā arī par uzņēmējdarbības vides aktualitātēm 2017.gadā, negodprātīgo uzņēmēju izslēgšanas iespējām no iepirkumu procesiem un plānotajām pakalpojumu cenām, to “griestiem” un zemāko pieļaujamo cenu. Tāpat notiks debates par Publisko iepirkumu regulējumu būvniecības nozarē, kā arī būs iespēja uzzināt par LTRK un uzņēmēju sadarbības iespējām.

Lai sarunas būtu produktīvākas, dalībnieki tiek aicināti savlaicīgi apzināt un iesūtīt interesējošos jautājumus, kas tiks nodoti Finanšu ministrijas pārstāvjiem iepriekšējai izskatīšanai.

Kurzemes reģionālo padomi veido LTRK Kurzemes reģiona biedru deleģēti pārstāvji. Dalībai Kurzemes reģionālās padomes sēdei pieteikties, sūtot e-pastu uz salvis.roga@chamber.lv vai zvanot uz tel.nr. 28663400.  

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Frīdis 14.12.2016, 17:21:05

    Dana tad varētu tikšanās apmeklētājiem pastāstīt ,cik ekonomiskās izglītības ir jāiegūst , lai izgudrotu , tad pati apstiprinātu ģeniālo MUN ! Bet tas jau laikam nekas ka šis MUN ir pilnīgs absurds , galvenais ka ZZS kolēģi ir tikuši pie piķa !

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: