Latvijā turpinās ceļu būvdarbu sezona, tāpēc daudzviet jārēķinās ar papildu laiku ceļā un lielākā kavēšanās varētu būt ceļā uz Ventspili un Valmieru, aģentūru informē "Latvijas valsts ceļi".

Kurzemē uz Ventspils šosejas remontdarbi notiek četros posmos. Tur turpinās tilta pār Lielupi rekonstrukcija un remontdarbi posmā no Jūrmalas šosejas līdz Varkaļiem. Slēgta viena brauktuves puse posmā uz Jūrmalas centru un Priedaini. Slēgta arī satiksme pār Varkaļu kanāla braucamo daļu un ir nodrošināts apbraucamais ceļš pa tilta paplašinājumu. Abos šajos posmos ir satiksmes ierobežojumi un iespējami sastrēgumi. Ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju.

Darbi turpinās arī posmā no pagrieziena uz Smārdi un Slampi līdz Ozolpilij pirms Tukuma, kur nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē satiksmes regulētāji, no krustojuma ar Jelgavas-Tukuma ceļu līdz rotācijas aplim autovadītājiem ir jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 20 minūtēm ceļā, kā arī uzsākti autobusu pieturas labiekārtošanas darbi Ugālē, kur atsevišķu darbu veikšanas laikā iespējama īslaicīga satiksmes slēgšana.

Arī uz reģionālā autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga deviņu kilometru garumā virzienā no Talsiem notiek būvdarbi, ir pieci luksoforu posmi un paredzamais tā šķērsošanas laiks ir stunda.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: