Ieviešot ērtākus norēķinu veidus par saņemtajiem pakalpojumiem, turpmāk pašvaldības SIA Ventspils nekustamie īpašumi rēķinus klienti bez maksas varēs saņemt arī Swedbank internetbankā, kur vienlaicīgi iespējams veikt gan rēķinu apmaksu, gan arī pieslēgt e-rēķina automātisko apmaksu.

Uzņēmuma Ventspils nekustamie īpašumi valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš norāda, ka šāds solis sperts, domājot par klientu ērtībām, lai vēl vairāk atvieglotu un padarītu ērtākus norēķinus par saņemtajiem pakalpojumiem, nodrošinot iespēju klientiem saņemt un apmaksāt rēķinus ar e-rēķina starpniecību.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, klientiem internetbankas lapas kreisajā pusē ir jāatver sadaļa E-rēķini, kur izvēlnē jāatzīmē Pieteikt jaunu e-rēķinu. Pēc tam piedāvātajā uzņēmumu sarakstā jāatrod Ventspils nekustamie īpašumi un jāaizpilda prasītie klienta dati.

Swedbank Naudas plūsmas un e-produktu daļas vadītāja Beāte Krauze skaidro, ka e-rēķinu risinājums sniedz iespēju klientiem saņemt savus rēķinus vienuviet internetbankā, kur tos var ērti pārskatīt un apmaksāt ar vienas pogas nospiešanu. Turklāt iespējams izmantot arī rēķinu automātisku apmaksu. Tas nozīmē, ka klientiem nav jātērē savs laiks manuālai maksājumu datu ievadei, jāatceras rēķina apmaksas datums vai arī, kādi rēķini ir jāapmaksā. Savukārt pakalpojumu sniedzējs savā sistēmā uzreiz var redzēt, ka rēķins ir apmaksāts. Patlaban Swedbank klientiem ir pieejama jau gandrīz 50 uzņēmumu e-rēķinu apmaksa, taču ar katru mēnesi iesūtīto e-rēķinu skaits turpina pieaugt.

Pieteikšanās e-rēķinam

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: