Pagājušajā nedēļā Ventspilī un pilsētas rajonā konstatētas vairākas zādzības.

27. jūlijā ap plkst. 17:35 Ventspils novada Jūrkalnes pagastā tika konstatēts, ka automašīnai Audi Q5 ir izsists aizmugures durvju stikls, un no auto salona ir nozagta somiņa. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.
Valsts policija aicina iedzīvotājus neatstāt automašīnas salonā acīm redzami vērtīgas mantas, kā arī somas, kuru saturs no ārpuses nav nosakāms. Automašīnas salonā atstātās mantas ir kārdinājums zagļiem. Pat ja salonā atstāta tukša soma, zagļa interese par to var sagādāt auto īpašniekam materiālus zaudējumus, jo, lai pārliecinātos par somas saturu, tiek sabojātas automašīnas durvis vai loga stikls. Lai izvairītos no zādzībām, iesakām mantas ņemt līdzi, vai atstāt automašīnas bagāžas nodalījumā, kur tās nav citiem redzamas.

30. jūlijā ap plkst. 12:55 stāvlaukumā Ventspilī, Aleksandra ielā tika konstatēts, ka automašīnai VW Touareg ir nozagti priekšējie gaismas lukturi. Notikušā apstākļi tiek precizēti.
30. jūlijā plkst. 20:50 Ventspilī, Kuldīgas ielā konstatēts, ka, uzlaužot pagrabu, no tā nozagts velosipēds. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

28. jūlijā plkst. 20:00 Ventspils novada Ziru pagastā aizdedzināta 1980. gadā dzimušai sievietei piederošā automašīna Nissan. Aizdomās par tīšu automobiļa aizdedzināšanu policija pārbauda kādu 1963. gadā dzimušu vīrieti. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: