Ventspils Pilsētas svētku laikā, 6. augustā “Labo un radošo darbu apvienība” (LURDA) un biedrība „Ar sirdi delnā” aicina ventspilniekus un pilsētas viesus uz sarunām par atbildību.

Ostas ielas promenādē (skvērā starp Ostas un Lielo ielu), īpaši iekārtotā Atbildības teltī ikviens interesents varēs veikt „Atbildīga saimnieka testu”, noskaidrot to, kas vēl nav zināms par suņu un kaķu labturības prasībām, piedalīties labdarības loterijā, kur visas lozes ir pilnas un ziedot biedrības „Ar sirdi delnā” 62 suņu un kaķu uzturēšanai mājas patversmē Ugālē.

Būs iespēja iegādāties rakstnieces Daces Priedes, kā arī atbildības sarunu vadītājas skolās, bērnudārzos, bibliotēkās, žurnālistes Zandas Radziņas un mūziķa Jāņa Radziņa sirsnīgās grāmatiņas un CD.

Visvairāk gaidītākais šīs labdarības akcijas notikums neapšaubāmi būs iespēja iepazīties ar diviem 4,5 mēnešus veciem, vakcinētiem un čipētiem „Ar sirdi delnā” audzēkņiem - draisko Momo un apdomīgo Džūnu.

Akcijas organizatori aicina ikvienu labas gribas cilvēku apmeklēt Atbildības telti un sagādāt prieku patversmes iemītniekiem, ziedojot ikdienā tik nepieciešamās lietas - suņu pavadas un kakla siksnas, rotaļlietas kucēniem, dzīvnieku kārumus un konservus, kā arī labu sauso barību (izņemot “Dogo” un krāsaino barību).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: