Šonedēļ uzsākta rotaļu iekārtu uzstādīšana iekšpagalmā Embūtes ielā 49, kas ir viens no kopā 9 šogad labiekārtojamajiem iekšpagalmiem Ventspilī.

Iekšpagalmā Embūtes ielā 49 izbūvē arī jaunas brauktuves un papildu autostāvvietas, bet pēc rotaļu iekārtu uzstādīšanas notiks darbs pie auna basketbola laukuma izbūves.

Jau informēts, ka 2016. gadā Ventspilī kopā paredzēts labiekārtot 4 iekšpagalmus pilsētas kreisajā krastā un 5 iekšpagalmus Pārventā, katrā krastā izbūvējot pa 2 jauniem bērnu rotaļu laukumiem.

Viens no iekšpagalmiem, P.Stradiņa ielas 8, jau pabeigts. Tajā tika izbūvēta iepriekš bedrainā brauktuve uz Pārventas Mežaparku. Tagad ieguvēji ir gan iedzīvotāji, gan pašvaldība – iedzīvotājiem sakārtota piemājas teritorija, bet pašvaldība nodrošinājusi iedzīvotājiem normālu piekļuvi Mežaparkam.

Ir noslēgušies vai izsludināti iepirkumi arī par nākamajiem iekšpagalmiem, kuros darbi varētu uzsākties pavisam drīz. Viens no tiem Pārventā, Celtnieku ielā 2a, kur labiekārtošanas darbi tika uzsākti jau pērn, bet šogad tajā tiks izbūvētas jaunas brauktuves, autostāvvietas, kā arī paredzēta jauna rotaļu laukuma izbūve. Un nākamais iekšpagalms, ko labiekārtos, ir iekšpagalms Jūras ielā 3A. Tajā šogad izbūvēs brauktuves un ietves.

Nule kā noslēdzies iepirkums arī par iekšpagalma labiekārtošanu Pētera ielā 4, kur taps jauns rotaļu laukums, un nesen izsludināts iepirkums par pagalma labiekārtošanu J.Poruka ielā 11/13, kur izbūvēs jaunas brauktuves un autostāvvietas.

Vēl šogad jauns rotaļu laukums taps iekšpagalmā Inženieru ielā 73/75/77, kā arī paredzēts labiekārtot iekšpagalmus Šķērsu ielā 1A un P.Stradiņa ielā 17A,7A, izbūvējot tajos brauktuves un autostāvvietas.

Paveicot 2016. gadā iecerēto, kopā Ventspilī būs jau 36 rotaļu laukumi un 2 bērnu pilsētiņas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Bruns Svilis 30.07.2016, 11:39:55

    Izcils skats.
    Das Ventspils!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: