Reizē ar Ventspils pilsētas domes apbalvojumu - Atzinības rakstu - turpmāk tiks pasniegta arī naudas balva, paredz Ventspils domes apstiprinātā nolikuma "Par Ventspils pilsētas domes apbalvojumiem un to piešķiršanas kārtību" jaunā redakcija.

Līdz šim naudas balvas bija paredzētas tikai Ventspils domes augstāko apbalvojumu saņēmējiem - Lielās balvas laureāts saņem 4300 eiro, bet balvas ieguvējs - 720 eiro. Nolikuma jaunā redakcija noteic, ka turpmāk naudas balvas tiks pasniegtas arī Atzinības rakstu saņēmējiem - fiziskām personām un sabiedriskā labuma organizācijām naudas balvas apmērs būs 350 eiro.

Nolikumā netiek mainīta Lielās balvas un balvas pasniegšanas kārtība un naudas summas apmērs.

Ventspils pilsētas domes Lielo balvu piešķir par izciliem un nozīmīgiem sasniegumiem, kas nesuši Ventspils pilsētas vārdu valstī un pasaulē, vai par būtiskiem nopelniem Ventspils pilsētas attīstībā, saimnieciskajā, kultūras un sabiedriskajā darbībā vai citās pilsētai nozīmīgās jomās.

Ventspils pilsētas domes balvu piešķir par augstu profesionālu, godprātīgu darbu kādā atsevišķā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides un vizuālā tēla veidošanā un citās pilsētai nozīmīgās jomās.

Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstu piešķir, lai izteiktu pašvaldības pateicību par labi padarītu darbu jebkurā jomā, panākumiem sacensībās, konkursos, olimpiādēs, izstādēs, skatēs, atsevišķu uzdevumu sekmīgu izpildi, kā arī laureātiem Ventspils pilsētas pašvaldības rīkotajos konkursos.

Ventspils domes apbalvojumi tiek svinīgi pasniegti katru gadu pilsētas svētkos.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    norge 16.05.2016, 19:27:49

    un pec jauna likuma viniem janomaksa nodokli , jo pilsetas nodolu maksatajiem tas nebutu jamaksa ? bet gan labuma sanemejiem

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: