TransRussiaExpress/Finnlines kravas-pasažieru pārvadājumiem no Ventspils ir pievienojis arī prāmju satiksmi uz Helsinkiem.

 Pakalpojuma nodrošināšanai papildus šobrīd kursējošajiem prāmjiem Transeuropa un Transrussia, katrs ar 3200 līnijmetru ietilpību, tiks piesaistīts vēl trešais kuģis Translubeca ar 1750 līnijmetru ietilpību.

Prāmis Translubeca piedāvā tikpat kvalitatīvus kajīšu un ēdināšanas pakalpojumus kā abi pārējie līnijas kuģi, turklāt spēj pārvadāt ritošās kravas un smagās kravas vienības ar augstumu līdz 6,2 metriem, kas ir vērtīgi transporta uzņēmumiem.

Uzsākot prāmju satiksmi starp Ventspili un Helsinkiem, ir jūtams arī lielāks pieprasījums prāmju līnijai Lībeka – Ventspils, tādēļ pienākšanas un atiešanas datumi ir pielāgoti klientu vēlmēm.

TransRussiaExpress aģents Ventspilī SIA „Silver Star Agencies” apstiprina, ka klientiem, kas izmanto prāmju pakalpojumu starp Ventspili un Sanktpēterburgu, vēl joprojām tiek piedāvāti 2 braucieni nedēļā katrā virzienā, kas var būt ļoti laba alternatīva autotransportam uz Krieviju aukstās ziemas laikā.

Šis solis iesaistīt Ventspils līnijā Helsinkus atspoguļo tālāku Finnlines/Grimaldi aktivitāšu attīstību Krievijas virzienā. Trešā virziena pievienošana TransRussiaExpress pakalpojumam ir reakcija uz pašreizējo tirgus situāciju ar tās pieaugošajiem kravu apjomiem, un apmierina Finnlines klientu augošo pieprasījumu.

Šis pakalpojuma uzlabojums seko Finnlines nesen veiktajai maršrutu paplašināšanai uz Sanktpēterburgu no Bilbao caur Antverpeni un Helsinkiem un no Hull caur Helsinkiem. Pēc Finnlines prezidenta un izpilddirektora Uwe Bakosch teiktā, Finnlines ļoti tic Krievijas tirgus potenciālam, un ar šo laineru politiku tas ir ņemts vērā.

Visu pakalpojumu kombinācija ļauj uzņēmumam piedāvāt kompleksu un spēcīgu pakalpojumu ķēdi, neierobežojoties tikai ar Baltijas ostu savienojumiem, bet arī piekļūstot vispasaules Grimaldi tīklam (Grimaldi Network, Finnlines īpašnieks) Vidusjūras, Āfrikas un Ziemeļamerikas savienojumos.

Informācija par grafikiem un cita detalizētāka informācija ir iegūstama pie vietējā aģenta Ventspilī SIA „Silver Star Agencies”: tre@silvers.lv; www.tre.de.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: