Nākamā gada 22.janvārī Ventspilī notiks populārās dziesmu aptaujas apbalvošanas ceremonija. Svinot dziesmu aptaujas pastāvēšanas desmitgadi, tā pulcēs ne tikai šā gada, bet arī aizvadīto gadu populārākos mūziķus.

 Līdz 15. janvārim notiks Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka 2010" finālbalsojums, kurā noskaidros aizvadītā gada vērtīgākās dziesmas latviešu valodā.

Finālbalsojumā šogad piedalās 20 dziesmas, kas mēneša aptaujās saņēmušas vislielāko klausītāju atbalstu.

"SEB Muzikālā banka 2010" finālbalsojumā iekļuvis Roberts Petersons ar dziesmu "Cīrulis", "Labvēlīgais tips" ar dziesmu "Čiekurs egles dēls", Ivo Fomins ar dziesmu "Dažreiz", Nikolajs Puzikovs ar dziesmu "Dievs tevi mīl", "Musiqq" ar dziesmu "Dzimšanas diena" un "No desmit desmit", Lauris Reiniks ar dziesmu "Es skrienu" un "Nebeidzamais stāsts", "Prāta vētra" ar dziesmu "Gara diena", Miks Dukurs ar dziesmu "Hēlija Balons" un Aisha, Miks Dukurs un Jāzepa Mediņa Mūzikas skolas zēnu koris ar kopīgo dziesmu "Iedomājies".

Aptaujas finālbalsojumā iekļuvis arī Jānis Stībelis ar dziesmu "Jo tā grib mana sirds", "Otra puse" ar dziesmu "Kā nav tā nav", Gustavo ar dziesmu "Kur ir mana galodiņa", "PeR" un Dairis ar dziesmu "Līdzsvarā", "Double Faced Eels" ar dziesmu "Ļauj man būt", Candy un Roberts Lejasmeijers ar dziesmu "Rīts ir tālu vēl", Kaža un Jenny May ar dziesmu "Smaids", Kaža ar dziesmu "Tici vai nē" un Liene Šomase ar dziesmu "Ūdenskrāsas".

Balsot par gada vērtīgāko dziesmu iespējams aptaujas mājaslapā "muzikalabanka.lv", portālā "draugiem.lv" vai sūtot īsziņu. Ar balsošanas nosacījumiem un iespējām var iepazīties mājaslapā "muzikalabanka.lv".

Sākoties finālbalsojumam, "SEB Muzikālās bankas 2010" radio raidījumu klausītājus Latvijas Radio 2 gaida tikšanās ar fināldziesmu izpildītājiem un ekspertiem, bet "Biļešu servisa" kasēs sākusies biļešu tirdzniecība uz apbalvošanas ceremoniju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: