Semināru- diskusiju cikla tūrisma jomā strādājošiem uzņēmējiem ietvaros, Ventspils bibliotēkas Europe Direct informācijas centrs (EDIC) aicina apmeklēt semināru “Kvalitatīvs serviss un klients. Finanšu iespējas jaunu pakalpojumu radīšanā”. Seminārs notiks ceturtdien, 19.maijā, plkst. 14.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2.

Semināra 1.daļā Tūrisma informācijas centra pārstāvji informēs par jaunumiem Ventu bankas un Ventspils virtuālās vēstniecības www.visitventspils.com darbībā. Demonstrētas tiks Ventu bankas mobilās aplikācijas iespējas, kā arī jaunā ventu pelnīšanas iespēja – papildinātās realitātes foto, kas Latvijas tūrisma industrijā tiek izmantota pirmo reizi.

Semināra 2.daļā “Attīstības finanšu institūcijas Altum” Liepājas un Ventspils Reģionālo centru vadītāja Ira Jākobsone informēs par tūrisma nozarei pieejamo valsts atbalsta finansējumu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai.

ALTUM Liepājas un Ventspils reģionālo centu vadītāja Ira Jākobsone: “Mūsu līdzšinējā sadarbība ar tūrisma jomā strādājošiem uzņēmējiem ir parādījusi, ka valsts atbalsts noder gan jaunu produktu un pakalpojumu izveidošanai, gan arī esošo attīstīšanai. Mums ir patiess lepnums par Kurzemes reģiona tūrisma uzņēmumiem, kas mērķtiecīgi strādā un attīstās, lai arvien plašākai auditorijai parādītu mūsu reģiona skaistumu un bagātību.”

Ar savu pieredzes stāstu dalīsies SIA ID Project viesu nama ID Camping pārstāve Diāna Skudra.

Dalība seminārā ir bez maksas. Pieteikties var līdz 18.maijam, rakstot uz e-pastu: tourism@ventspils.lv vai edic@ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: