Valdība vakar nolēma veikt izmaiņas Rīgas un Ventspils brīvostu valžu sastāvā.

Ekonomikas ministra izvirzītais pārstāvis Artis Stucka atbrīvots no darba Rīgas brīvostas valdē. Viņa vietā ostas valdē iecelts Valmieras pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Viņš varēs apvienot abus šos amatus un saglabās arī citus amatus, paliekot Valmieras pilsētas kapitāldaļu turētājs SIA "VTU Valmiera" un SIA "Vidzemes slimnīca".

Stucka saglabājis vietu Rīgas brīvostas valdē, bet turpmāk tajā pārstāvēs Satiksmes ministriju. Savukārt Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš no šī amata atbrīvots.

Ozoliņš iecelts Ventspils brīvostas valdes locekļa amatā, kur viņš turpmāk pārstāvēs Satiksmes ministriju. Līdz šim Ventspils brīvostas valdē Satiksmes ministriju pārstāvēja Ozoliņa vietniece Džineta Innusa, kuru valdība no šī amata vakar atbrīvoja.

Ekonomikas ministrijas pārstāvis Ventspils brīvostas valdē Gatis Ābele zaudējis šo amatu, bet viņa vietā Ventspils brīvostas valdē kā Ekonomikas ministrijas pārstāvis vakar iecelts Gatis Eglītis, kuram atļauts saglabāt arī ekonomikas ministra ārštata padomnieka statusu ekonomikas jautājumos.

Amatu Ventspils brīvostas valdē zaudējusi arī Finanšu ministrijas pārstāve Sandra Bukane, un viņas vietā iecelts Finanšu ministrijas pārstāvis, bijušais Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    funky monky 18.03.2016, 19:36:33

    Skatos, ka Latvijā notiek dīvainas lietas - jo atbildīgāks amats, jo mazāk laika vajadzīgs, lai pienākumus izpildītu. Vesela valdošo armija, kā tādi Figaro, savās 8 stundās paspēj atbildīgos pienākumus izpildīt dažādos valsts galos. Teleportācija, vai? Nu, nevar tak būt, ka viņiem algas maksā tāpat, kā saka - par smukām acīm?
    Cienījamie Latvijas balstiesīgie! Skatieties, kas notiek jūsu valstī, vērtējiet šos "universālos zaldātus" un nevēliet par viņiem un viņu partijām, ne Saeimas ne pašvaldības vēlēšanās. Jo, pie varas tikuši, viņi nepārtraukti ražo jaunus un jaunus "atbildīgus", labi apmaksātus amatus bez pienākumiem un noteikta darba laika. Paldies portālam par vārdiem un uzvārdiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: