Ar Ventspils pilsētas pašvaldības atbalstu no 2015. gada oktobra Ventspils Digitālajā centrā notiek interešu izglītības nodarbības jeb pulciņi dažādās tehnoloģiju jomās – datorzinību pamatos, digitālā foto un video, programmēšanā u.c. Šonedēļ Digitālais centrs aicināja ciemos pulciņu dalībnieku vecākus, lai klātienē iepazītos ar pulciņu darbu.

Vecāki, kas bija izbrīvējuši laiku un atnākuši uz informācijas dienu, tika iepazīstināti ar tehnoloģiju pulciņu piedāvājumu, pulciņu dalībnieku un vecāku aptaujas rezultātiem, kā arī iespējām pieteikt bērnus nodarbībām nākošajā mācību gadā. Katrs vecāks varēja aprunāties ar nodarbību vadītājiem, saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un praktiski apskatīt skolēnu darba rezultātus.

Informācijas dienu apmeklēja ne tikai jau esošo pulciņu dalībnieku vacāki, bet arī vecāki, kuri interesējās par iespējām pieteikt bērnu nodarbībām nākotnē. Starp vecākiem bija arī tādi, kas Digitālajā centrā viesojās pirmo reizi un ar prieku atzina, ka ir guvuši priekšstatu par to, ko bērns dara nodarbībās un bija pārsteigti par pulciņu dažādību un tehnisko nodrošinājumu.

Arī turpmāk tiks organizētas šādas vecāku pēcpusdienas, kā arī jau tuvākajā laikā Digitālā centra pārstāvji viesosies skolās klātienē, lai skolēniem un vecākiem stāstītu par lielisko iespēju darboties pulciņos, turklāt tie ir pieejami visa vecuma bērniem un, pateicoties Ventspils pašvaldības atbalstam, bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: