Ventspilnieks piedalās Red Bull rīkotajā Can you make it? izaicinājumā, kurā septiņu dienu laikā ir jāšķērso Eiropa bez naudas un ierīcēm, kā valūtu izmantojot tikai Red Bull skārdenes. Šobrīd ir sākusies balsošana, lai noskaidrotu tās astoņas komandas no Latvijas, kuras tiek fināla atlasē. No iekļuvušajām žūrija noteiks tikai divas, kam būs iespēja piedalīties šajā izaicinājumā.

Komandas nosaukums ir Dark Wolves, kuras sastāvā ir liepājnieki Edijs Matīss, Jānis Akmentiņš un ventspilnieks Ēriks Podgurskis. Viņi pārstāv Rīgas Tehnisko universitāti.

 

"Lai arī esam topošie inženieri un daudz mācāmies, daudz laika veltām savam hobijam – sportam," pastāsta puiši. Edijs ir aizrāvies ar kikboksu, Jānis ar ekstrēmo sportu – bmx braukšanu, bet Ēriks ar ko pilnīgi savādāku un Latvijā ne tik bieži dzirdētu – frisbiju. "Atrodam arī laiku, lai piedalītos dažādos konkursos un paplašinātu savu redzes loku. Viens no tādiem konkursiem ir arī Red BullCan you make it?, kurā piedalāmies šobrīd."

Konkursā jaunieši izvēlējās pieteikties, jo uzskata, ka tas ir lielisks veids kā iziet ārpus savas komforta zonas, kļūt sabiedriskākam, uzlabot svešvalodu prasmes, pastiprināt un pārbaudīt draudzību. "Tā ir arī iespēja pieredzēt ko tādu, kas iepriekš nav pieredzēts, tas viennozīmīgi būtu mūsu dzīves lielākais piedzīvojums. Gribam redzēt daudz jaunu vietu, satikt jaunus cilvēkus, darīt trakas lietas. Brīnišķīga iespēja izrauties no ikdienas steigas, un septiņas dienas pavadīt pilnīgi citā pasaulē."

Red Bull can you make it, ir septiņu dienu ilgs piedzīvojums, kurā komandai – trīs cilvēku sastāvā – bez naudas un sakaru līdzekļiem ir jāšķērso Eiropa, izmantojot tikai Red Bull skārdenes kā valūtu un maiņas līdzekli, lai izdzīvotu un reizē virzītos uz priekšu. Pasākuma laikā ir jāizpilda traki izaicinājumi un jānokļūst kontrolpunktos, kur, izpildot uzdevumus, var saņemt vēl Red Bull skārdenes.

Video šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: