Futbola sabiedrību pāršalca "Youtube" izvietots video, kurā redzams, kā seškārtējās Latvijas čempiones "Ventspils" pussargs Anastasijs Mordatenko un pārbaudē esošais vārtsargs Vladislavs Lazarevs lepojas ar alkohola lietošanu, lieto lamu vārdus un apvaino "Ventspils" treneri Polu Ašvortu.

 

"Ventspils" kluba direktors Andrejs Butriks sarunā atzinis, ka tiks sodīts spēlētājs Anastasijs Mordatenko, savukārt aizsūtīts mājās pārbaudāmais Vladislavs Lazarevs. Abi šie spēlētāji "izcēlušies" ar video, kurā parāda sevi no sliktākās puses, pie reizes pabojājot "Ventspils" kluba reputāciju.

 

Butriks: "Pirmkārt, ļoti, ļoti atvainojos futbola līdzjutējiem par šo video. Šādi video un uzvedība ir nepieļaujama. Protams, ka no kluba puses sekojusi reakcija, taču mēs soda mērus paturēsim kluba iekšienē. Taču varu pateikt, ka Mordatenko pagājušajā gadā bija laba alga, dzīvoklis, viņš iekļuva [U-21] izlasē, bet tagad viņam būs ārkārtīgi jāpacenšas, lai to visu dabūtu atpakaļ. Klubā viņš šobrīd paliek, taču viņu gaida sarežģīts laiks. Viņam varēja būt viss, skaista dzīve, karjera un plūstošs progress, bet tagad viņš to visu ievērojami sabojājis. Reputācija? Nezinu, vai pēc šāda video to vispār var atgūt. Šāds video ir apkaunojums ne tikai viņam pašam, bet arī "Ventspils" klubam un pilsētai. Savukārt pārbaudāmo spēlētāju [Lazarevu] pēc tam, kad šorīt video nonāca līdz mūsu zināšanai, uzreiz atskaitījām - palūdzām sakravāt mantiņas un doties mājās. Šobrīd mums uz pārbaudes laiku ir pievienojies jau cits vārtsargs. Vēlreiz atvainojos visiem par šo video."

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: