Patlaban snigšana un sniegs apgrūtina braukšanu galvenokārt uz valsts galvenajiem autoceļiem rietumu un centrālajos rajonos, un pusdienlaikā valsts ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 230 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Kā informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC), braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti uz Ainažu šosejas visā posmā no Berģiem līdz Tūjas krustojumam, uz Pleskavas šosejas no Rīgas līdz Līgatnei un uz Valmieras šosejas no Murjāņiem līdz Braslas tiltam.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir arī uz Rīgas apvedceļa no Baltezera līdz Saulkalnei un no Salaspils līdz Babītei, kā arī uz Daugavpils šosejas visā posmā no Rīgas līdz Daugavpilij, kā arī no Jēkabpils līdz Varakļāniem un uz Bauskas šosejas visā posmā no Rīgas līdz Bauskai.

Uz Jelgavas šosejas vadītājiem jābūt uzmanīgiem visā posmā no Rīgas līdz Meitenei, bet uz Liepājas šosejas no Rīgas līdz Anneniekiem un no Saldus līdz Grobiņai, kā arī uz Ventspils šosejas no Rīgas līdz Strazdei un no Ugāles līdz Ventspilij.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Dobeles, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Talsu, Tukuma, Ventspils, Jēkabpils, Krāslavas, Preiļu, Rēzeknes, Daugavpils, Alūksnes, Gulbenes, Limbažu un Madonas apkārtnē.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: