Tuvojoties 1. februārim, kad Ventspils vispārizglītojošajās skolās sāksies audzēkņu reģistrācija 1. klasei 2016./2017. mācību gadam, skolās tiks organizētas informācijas dienas.

Ventspils 1. pamatskola informācijas dienu topošo pirmklasnieku vecākiem rīkos 21. janvārī plkst. 18.00, iepazīstinot ar skolu, tās klasēm, kā arī, protams, audzinātājām, bet izglītības iestādes audzēkņi būs sagatavojuši priekšnesumu.

 

Ventspils 2. pamatskolā informācijas diena notiks 20. janvārī. Plkst. 12.50 uz skolu aicināti pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu audzēkņi, kā arī vecāki, kuriem tiks izrādīta teātra izrāde „Vecīša cimdiņš”, bet pēc tam topošie pirmklasnieki varēs iepazīties ar skolu. Savukārt vakarā, plkst. 18.00, notiks vecāku un bērnu tikšanās ar skolas administrāciju un skolotājiem.

 

Ventspils Centra sākumskolā informācijas diena tiks rīkota 20. janvārī plkst. 12.00. Par sveicienu būs parūpējušies skolas audzēkņi, bet pēc tam vecāki noskatīsies prezentāciju par skolu un tiks informēti par dažādām papildus iespējām, piemēram, kā iesaistīties skolas dzīvē. Tiks stāstīts arī par bērnu reģistrēšanu 1. klasē.

 

Ventspils 2. vidusskola informācijas dienu rīkos 30. janvārī, aicinot topošos skolēnus un viņu vecākus uz skolu plkst. 10.00. Vecākiem tiks stāstīts par iespējām, ko piedāvā skola, savukārt bērni varēs apmeklēt mācību stundas, iepazīstot 1. klašu skolotājas.

 

Ventspils 3. vidusskola uz vecāku sapulci topošo pirmklasnieku vecākus aicina 26. janvārī plkst. 18.00. Vecāki tiksies ar skolotājiem, uzzinās informāciju par skolu – projektu darbību, apmācības modeļiem un prasībām. Par muzikālu priekšnesumu būs parūpējušies skolas audzēkņi.

 

Ventspils 4. vidusskolā vecāku informācijas diena notiks 20. janvārī plkst. 18.00. Vecākiem tiks rādīta prezentācija par skolu, iepazīstināti ar mācību plānu 1. klasē, ārpusstundu nodarbībām, aktivitāšu piedāvājumu un 6-gadīgo bērnu apmācību, par nepieciešamo dokumentāciju skolēnu uzņemšanai. Notiks arī klašu telpu apskate.

 

Ventspils 5. vidusskolā informācijas diena tiks rīkota 27. janvārī plkst. 18.00, kurā vecākiem tiks sniegta informācija par skolu, savukārt bērni tikmēr darbosies kopā ar nākamo 1. klašu audzinātājām.

 

Ventspils 6. vidusskolā atvērto durvju diena notiks 28. janvārī no plkst. 9.00 līdz 13.25, kad vecāki aicināti apmeklēt mācību stundas pie skolotājiem, kas strādās ar pirmklasniekiem. Šajā pašā dienā arī plkst. 13.30 un 18.00 vecāki gaidīti skolā, lai uzzinātu sev interesējošos jautājumus.

 

Atgādinām, ka ir stājušies spēkā 2015. gada 9. oktobrī Ventspils pilsētas domē pieņemtie saistošie noteikumi Nr.7 „Par kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par bērna uzņemšanu 1. klasē Ventspils pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs”. Ar saistošajiem noteikumiem iespējams iepazīties Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes mājaslapā vip.ventspils.lv, sadaļā „Pārvalde” – „Dokumenti” (ŠEIT!).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: