Kad tu kādam vēlies pateikt: “Es tevi mīlu!”, tā ir tava sirds, kas runā. Kad tu nespēj paļauties un ar aizdomām skaties uz citiem cilvēkiem, tā ir tava sirds, kas nobijusies. Kad tu skaties filmu un raudi, tas ir ledus, kas nokūst no tavas sirds. Un tā, protams, nav tava “fiziskā sirds”. Sirds ir ne tikai fizisks orgāns, kas nodrošina ķermeņa asins apgādi, bet arī “dvēseles mājvieta”; sirds ir saistīta ar mīlestību, labestību, līdzjūtību un cilvēcību.

Šajā Kundalini jogas nodarbībā ir izvēlēti īpaši vingrinājumi, kas domāti sirds centra stiprināšanai. Tas nozīmē, ka šie vingrinājumi tev palīdzēs “novelt akmeni no sirds”, “atkausēt savu sirdi”, “sadzirdēt savu sirdi” un “atvērt savu sirdi”. Tie palīdzēs tev kļūt apzinātākam, pieņemošākam un līdzjūtīgākam.

Nodarbību vadīs Sanita Rībena, Kundalini jogas skolotāja ar 5 gadus ilgu Kundalini jogas pasniegšanas pieredzi un 10 gadus ilgu jogas praktizēšanas pieredzi. 

Kundalini joga ir viens no Radža jogas virzieniem, rietumu pasaulē pazīstama kopš 20. gs. 60. gadiem. Tā ir sena tehnika, kas palīdz apzināties un pieņemt to, kas notiek. Kundalini joga palīdz atrast ceļu pašam pie sevis, nošķirot iedomas no īstenības.

Pusotru stundu ilgajā nodarbībā mēs praktizēsim dažādus fiziskos vingrinājumus un meditācijas. Vingrinājumi nav tehniski sarežģīti, tie ir piemēroti jebkuram cilvēkam – nav jābūt mākslas vingrotājam vai rūdītam sportistam, vai 36. izmēra sievietei.

Pirms nodarbības vismaz pusotru stundu neēd; atturēšanās no alkohola nodarbības dienā un dienu pirms ir obligāta. Ja tev ir veselības problēmas, noteikti pirms nodarbības pasaki to pasniedzējai. Apģērbs: ērts krekliņš un bikses, kājas basas. Ņem līdzi paklājiņu un pledu ar ko apsegties relaksācijas laikā.

Nodarbība notiks sestdien, 31. oktobrī no 10.00 līdz 11.30 Ventspilī, Pils ielā 58.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: