SIA „Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas” Dzemdību nodaļā priecīgs notikums – sagaidīts šā gada 500. mazulis.

Trešdien, 14.oktobrī, plkst.13:04 Krūmiņu ģimenei no Ventspils piedzima meitiņa - Madara. Ģimenei šis ir jau trešais bērniņš un mājās Madaru gaida brālis un māsa.

 

Slimnīcā par jauku tradīciju ir kļuvusi svinīga gada pirmā un 500.bērniņa sveikšana. Jaunos vecākus un mazuli sveikt ieradās slimnīcas valdes locekļi Dainis Gīlis un Olafs Keņģis, Dzemdību un ginekoloģijas bloka vadītājs Sergejs Gurjanovs un vecākā vecmāte Gunta Cērpa. Pasniedzot piemiņas dāvanu un ziedus, slimnīcas pārstāvji vēlēja mazulim un vecākiem laimi, veiksmi un labu veselību.

 

Tā kā ģimenei šis ir jau trešais bērniņš, tad ģimenei ir nodrošināta iespēja uzturēties paaugstināta komforta palātā bez maksas. Attīstot mātēm un bērniem draudzīgas vides programmu, Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā ģimenēm, kurās jau aug vismaz divi bērniņi, tiek piedāvāta iespēja nākamo bērniņu sagaidīt paaugstināta komforta palātā bez maksas.

 

Jaundzimušo skaits Ventspilī ar katru gadu pieaug – 2013.g. slimnīcā piedzima 596 mazuļi, bet 2014.gadā tika uzstādīts rekords – 628 mazuļi. Šā gada pirmais mazulis pasaulē nāca 3.janvārī, un tas bija zēns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: