Ņemot vērā laika prognozi turpmākajām dienām,pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” trešdien sāks siltumapgādes pievienošanu uzņēmuma apsaimniekotajām daudzdzīvokļu ēkām.

Lai drēgnajās rudens dienās mājoklī būtu komfortabli, ēku siltummezgli ļauj regulēt siltuma padevi apkures sistēmā atbilstoši āra gaisa temperatūrai, kā arī nepieļaujot telpu pārkurināšanu. Āra gaisa temperatūrai paaugstinoties vai pazeminoties, siltummezgls izslēdzas vai ieslēdzas automātiski. Tas nozīmē, ka ar minimālu siltumenerģijas patēriņu ir iespējams nodrošināt dzīvokļos komforta prasībām atbilstošu temperatūru. Līdz ar to iedzīvotājiem nevajadzētu satraukties, ka dienas laikā, paaugstinoties gaisa temperatūrai, radiatori var būt vēsi.

 

Uzsākot apkures sezonu, nepieciešams veikt arī apkures sistēmas atgaisošanu. Tā kā pārsvarā ventiļi atrodas ēku augšējo stāvu dzīvokļos – sistēmas stāvvadu galos, tad bieži vien gadās, ka iedzīvotāju prombūtnes laikā nav iespējams savlaicīgi veikt apkures sistēmas atgaisošanu. Lai neveidotos šāda situācija, lūgums iedzīvotājiem nodrošināt iespēju meistariem iekļūt dzīvoklī – pie atgaisošanas ventiļiem.

 

Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” vērš iedzīvotāju uzmanību, ja pēc sistēmas atgaisošanas radiatori nesilst vai silst tikai daļa no tiem, tad par to nekavējoties ir jāziņo mājas pārvaldniekam vai apkures sistēmu apkalpotājam SIA „Omikron”(tālrunis 63620330).

 

Gadījumā, ja dzīvokļu īpašnieki vēlas sākt apkures sezonu nedaudz vēlāk, tad mājas dzīvokļu īpašnieku kopība par apkures sezonas uzsākšanu var lemt, sasaucot kopsapulci vai veicot aptauju un nosakot vēlamo apkures sezonas uzsākšanas datumu, iesniedzot lēmumu mājas pārvaldniekam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: