Šodien sāksies ikgadējais Gastronomijas festivāls, kas vairāk nekā desmit dienu garumā ar jauniem ēdieniem un speciāliem piedāvājumiem norisināsies teju 60 Latvijas restorānos, kafejnīcās, bāros, konditorejās, beķerejās un picērijās.

Gastronomijas festivāls ilgs līdz 6.septembrim, un tā laikā ikvienam par īpašām cenām būs iespēja nogaršot jaunus ēdienus un sajust unikālu garšu salikumus.

Viesus ar maltīti priecēs Rīgas, Liepājas, Siguldas, Mālpils, Dikļu, Mārupes, Ventspils, Jūrmalsa, Pūres, Skrundas, Rēzeknes, Cēsu, Tukuma, Daugavpils, Jelgavas, Pilsrundāles, Skrīveru, Piņķu un Jaunpils kafejnīcas un restorāni.

"Festivāla dalībnieki ir ieguldījuši lielu darbu, lai sagatavotu jaunas ēdienkartes. Turklāt lielākā daļa piedāvās ēdienus no pašmāju sezonālajiem produktiem, tādējādi atbalstot gan vietējos ražotājus, gan piedāvājot maltīti no dabīgiem produktiem," stāsta Gastronomijas festivāla projekta vadītājs Māris Briedis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: