1. augustā Ventspilī, Reņķa dārzā no plkst 23:00 turpināsies Pilsētas svētku svinības un uz Nakts dejām aicinās "Bellaccord", Roberts Gobziņš un "Los Amigos", viesi no kaimiņzemes – projekts „ROYCE-Playing The Depeche’, kā arī dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Svētku Nakts dejās izskanēs visdažādāko stilu mūzika, aptverot visu paaudžu ballētgribētājus.

Latvijā pieprasītākā ballīšu muzikantu apvienība „Bellaccord”, atskaņos mūzikas pērles dažādām gaumēm, sākot ar 30-to gadu bestselleriem līdz pat mūsdienu deju mūzikas hitiem.

Ne mazāk kolorītu un intriģējošu programmu ventspilniekiem piedāvās Roberts Gobziņš un Āfrikas puiši „Los Amigos”, kuri pēc 10 gadu ilgušas pauzes atkal satikušies, lai muzicētu kopā.Tiks izpildītas visas populārākās grupas dziesmas un daži līdz šim nedzirdēti pārsteigumi.

Nakts deju īpašie viesi - lietuviešu grupa „ROYCE”, kas Ventspilī un Latvijā viesosies pirmo reizi, savā projektā „Playing the Depeche” izpildīs kulta grupas „Depeche Mode” populārākās dziesmas. Grupas līderis un vokālists Ilja Gun komentē: „Mūs nevar uzskatīt par klasisku „tribute” jeb „līdzinieku” grupu, jo ne vizuāli, ne arī konceptuāli necenšamies līdzināties Depeche Mode. Esam ieguldījuši lielu darbu muzikālā materiāla sagatavošanā, kā arī skatuves tēla veidošanā. Mūsu komandā darbojas profesionāli mūziķi, labākie lietuviešu skaņas inženieri un apģērbu dizaineri, līdz ar ko garantējam šovu visaugstākajā kvalitātē”.

Grupu uzstāšanās starplaikos par jautrību un svētkiem atbilstošu noskaņu rūpēsies dīdžejs Roberts Lejasmeijers.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: