Jaunas izglītības programmas – paredzēts uzņemt audzēkņus divās jaunās profesionālās izglītības programmās: Mūziķis – ērģelnieks un Latvijā unikālā izglītības programmā – Skatuves gaismu dizaina speciālists, tādējādi sekmējot izglītības iestādes profilēšanos par audiovizuālās mākslas kompetenču centru un attīstot specializāciju informāciju tehnoloģiju un mākslas sintēzē un skaņas digitālajā apstrādē.

Uzņemšana notiek šādās izglītības programmās un specialitātēs:
- Taustiņinstrumentu spēle – klavierspēle;
- Stīgu instrumenu spēle – visas specialitātes;
- Pūšaminstrumentu spēle – visas specialitātes;
- Sitaminstrumentu spēle;
- Diriģēšana;
- Mūzikas vēsture un teorija;
- Mūzika (džeza un ritma mūzika) – klavieru, sitaminstrumentu, basģitāras, trompetes, trombona spēle, skaņu operators.

Konsultācijas: 17.06.16. no 12:00 Ventspils Mūzikas vidusskolā Kuldīgas ielā 3 (SEB bankas mājā)


Iestājeksāmeni: 18.06.15. specialitātēs, 19.06.15. solfedžo.

Šīgada mūzikas tehnoloģiju un skaņu režijas absolvents Mārtiņš Makreckis (DJ Makree), pirms gada, intervijā ventasbalss.lv, kā lielu skolas priekšrocību uzsvēra ģimenisko atmosfēru, plašās iespējas sadarboties ar mūzikas tehnoloģiju speciālistiem no visas Latvijas. Mārtiņš plānoja studēt Anglijā – tajā pašā augstskolā, kuru absolvējis viņa specialitātes pedagogs Krišjānis Geidāns. Jautāts par iespējām darba tirgū, Mārtiņš pauž, ka jau ir saņēmis darba piedāvājumus tepat Ventspilī, taču nolēmis darboties mūzikas industrijā, kur jau gūti pirmie panākumi. Šogad Mārtiņs nokārtoja kvalifikācijas eksāmenu ar vērtējumu “izcili”.

Savukārt Andra Puziņa alta klases absolvents Dāvis Sliecāns uzsver pedagogu augsto profesionalitāti, audzēkņu sasniegto māksliniecisko līmeni, un, tāpat kā pārējie, – labvēlīgo attieksmi un draudzīgās attiecības gan audzēkņu, gan pedagogu starpā. Arī Dāvis profesionālo karjeru uzsāk ar kvalifikācijas eksāmena vērtējumu “izcili”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: