20 gadu vecā jauniete, kas, piedraudot ar nazi, veica divas laupīšanas, jau iepriekš bijusi tiesāta, kā arī vairākkārt nonākusi policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Šoreiz viņu izdevies aizturēt, pateicoties aculiecinieku atsaucībai. Jau rakstījām, ka 12. maijā kādā Lidotāju ielas veikalā jauniete, piedraudot ar nazi pārdevējai, mēģināja nolaupīt naudu no kases. Laupījumu gūt neizdevās, un sieviete aizbēga. Bet nedaudz vēlāk viņa, tāpat piedraudot ar nazi, nolaupīja kādai nepilngadīgai meitenei mobilo telefonu, sudraba ķēdīti un dažus eiro. Noskaidrojot visus notikušā apstākļus, policija ieguva papildu informāciju par nolaupītā telefona pārdošanas faktu.

Policija lūdz atsaukties vīrieti, kas 12. maijā Ventspilī, Lidotāju ielā, pasta nodaļas tuvumā, iegādājās mobilo tālruni baltā krāsā, vai arī personas, kas var sniegt kādus datus par šo vīrieti. Lūgums zvanīt pa tālruni 63604754 vai 63604702 vai vērsties personīgi Ventspils iecirknī.

Laupītājai šobrīd piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Policija pateicas visiem, kuri nestāvēja malā, bet sniedza policijai informāciju, kas palīdzēja tikt personai uz pēdām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: