Pļavā starp Kuldīgas un Zvaigžņu ielu, īstā sacensību garā norisinājās Gālenes Kājspēles, kur dalībniekiem bija iespēja pārbaudīt ne tikai kustību un komandas sadarbības prasmes dažādos fizisko aktivitāšu pārbaudījumos, bet arī savas zināšanas par futbolu un tā vēsturi.

Sacensībā starp 7. – 8. klašu skolēniem varēja novērot īstu sacensību garu, pozitīvas emocijas un prieku par paveikto. Visvairāk emociju izraisīja sitieni Ventspils labiekārtošanas kombināta konteineru piramīdā, atrastie attēlu pāri atmiņas spēlē un gūtie punkti futbola šautriņās. Zēnu konkurencē 1.vietu izcīnīja komanda „Kurjeri”, 2.vietā ierindojās komanda „Skaras”, bet 3.vietā sacensības noslēdza komanda „Dzintari”. Savukārt meitenes, visticamāk, nobiedēja drūmie laika apstākļi un uz sacensībām ieradušās bija vien divas komandas, kuras arī sadalīja goda pjedestāla pakāpienus – 1.vietā komanda „Fifas”, bet 2.vietā komanda „Čempiones”. Komandas, kuras sacensības noslēdza labāko trijniekā, saņēma balvas no Ventspils pilsētas Domes.

Neilgi pēc pusdienlaika, kad lietus mākoņi bija devuši ceļu saulei, Gālenes Kājspēļu pārbaudījumus varēja izmēģināt jebkurš interesents. Kājspēles bija pulcējušas dažāda vecuma grupu dalībniekus - pirmsskolas, pamatskolas un augstskolas mācību iestāžu pārstāvjus, kā arī tos, kuri mācību iestādes jau labu laiku kā pabeiguši. Tāpat kā komandu sacensībās, arī individuālajās sacensību azarts bija pārņēmis ikvienu, it īpaši Gālenes kvadrāta, Jūras vārtu piespēles un Gālenes atmiņas spēles aktivitātēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: