Sestdien, 25. aprīlī plkst. 12.00, Ventspils Olimpiskā centra vieglatlētikas manēžā uz ikgadējo Bērnu un jauniešu sporta un deju aerobikas festivālu „Dejas prieks” ieradīsies 15 deju grupas no Rīgas, Liepājas, Šauļiem un Ventspils.

Ventspils Jaunrades nama aerobikas grupas „Spars” vadītāja Ludmila Macko vairāk kā desmit gadus ir šī pasākuma iniciatore un organizatore sadarbībā ar Ventspils Jaunrades namu.

Jau vairākkārt festivālā piedalās un skaitliski lielākā ir deju grupa no Rīgas „Riki-tiki”, piesakot konkursam 55 dalībniekus piecās vecuma grupās. Viņi ne tikai piedalīsies festivālā, bet arī izmantos visas iespējas, ko piedāvā Ventspils, jo viesosies mūsu pilsētā divas dienas. Arī pārējām grupām: „Be Fit Junior”, „Dzirkstelīte”un „Grafika”no Liepājas, Rock-n-roll club “Jump”, „Fejas” un „Deja vu”no Rīgas, kā arī grupai „Trepsiuku pievele”no Šauļiem būs iespējams pēc konkursa bezmaksas slidotavas apmeklējums, atlaide Ventspils ūdens piedzīvojumu parkā un Ventspils Jaunrades nama planetārija apmeklējums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: