Trešdien, 8. aprīlī, Ventspilī darba vizītē ieradīsies Latvijas Republikas finanšu ministrs Jānis Reirs ar pavadošo delegāciju.

Ventspils pilsētas domē Finanšu ministrijas pārstāvji tiksies ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, priekšsēdētāja vietniekiem un citiem Ventspils pilsētas domes pārstāvjiem, kā arī ar Ventspils novada un Talsu novada domes vadību. Gan Finanšu ministrijas, gan Ventspils pilsētas domes prezentācijas 8. aprīlī no plkst. 10.30 līdz 12.30 būs skatāmas tiešraidē portālā www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv.

 

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs A. Lembergs norādīja, ka „Vadmotīvs sarunai ar Reira kungu varētu būt tāds – veicināsim, lai katrs paņem rokās makšķeri un noķer lielāko zivi. Šajā gadījumā runāsim par pašvaldību kā makšķeri, kā uzņēmējdarbības veicinātāju, kā rezultātā pašvaldībās ir vairāk cilvēku un vairāk ieņēmumu. Tāda ir pamatideja, par ko vēlamies runāt ar Reira kungu, parādot kompleksu attīstību – no patēriņa filozofijas uz attīstības filozofiju kā alternatīvu. Protams, ir vajadzīgs gan patēriņš, gan attīstība, tā nav pretruna.”

 

Pēc viesošanās Ventspils pilsētas domē ministrs un pavadošā delegācija apmeklēs vairākus objektus Ventspilī, tai skaitā SIA „Bucher Municipal” un Ventspils Augsto tehnoloģiju parku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: