8. un 9. aprīlī Ventspils Augstskolas rektore asoc.prof. Gita Rēvalde un mācību prorektors Kārlis Krēsliņš piedalās V.E. Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa Oficiālajā vizītē Austrijā.

Vizītes laikā tiks parakstīts sadarbības memorands ar Kremsas Pielietojamo zinātņu universitāti. Memoranda parakstīšana notiks biznesa foruma laikā, kurā piedalīsies arī abu valstu prezidenti, dažādu nozaru ministri, vēstnieki un uzņēmēji.

 

Jau šī gada 1. septembrī tiks uzsāktas studijas kopīgajai dubultā grāda maģistra studiju programmai „Starptautiskais bizness un eksporta menedžments”, kura tiks realizēta ciešā sadarbībā ar Kremsas Pielietojamo zinātņu universitāti. Šī studiju programma Austrijas darba devēju topā novērtēta kā labākā un, to realizējot, būs jānodrošina stingra kvalitātes kontrole, lai spētu izpildīt visus Latvijas un Austrijas izglītības standartus, kas garantēs absolventu karjeras izaugsmi vadošajos amatos un sniegs zināšanas, lai darbotos starptautiskajā biznesā.

 

Studiju programmai var pieteikties jau no 1. marta un ar iestāšanās nosacījumiem var iepazīties Ventspils Augstskolas mājaslapā www.venta.lv. Studijas tiks realizētas pēc moduļu principa, lai sniegtu iespēju iegūt dubulto maģistra diplomu arī cilvēkiem, kuri jau iesaistījušies biznesā un aktīvi strādā, tātad būs iespēja apvienot studijas ar darbu.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: