2015. gada februārī-martā Sabiedriskās domas pētījumu centra „SKDS” veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka Ventspils pilsētas domes darbību kopumā atzinīgi ir vērtējuši 91% pilsētas iedzīvotāju, tai skaitā 13% aptaujāto norādījuši, ka domes darbību vērtē ļoti pozitīvi.

Pašvaldības darbību negatīvi februārī, martā novērtējuši tikai 4% Ventspils iedzīvotāju.

Raksturojot trīs labākos darbus, ko Ventspils pilsētas dome paveikusi pēdējā gada laikā, iedzīvotāji visbiežāk minējuši: ielu sakārtošanu un remontus – 20%, bērnu rotaļlaukumu iekārtošanu – 15%, kā arī atbalstu izglītībai, skolu un bērnudārzu labiekārtošanu, t.sk. Ventspils tehnikuma un Ventspils mūzikas vidusskolas attīstības projekti – 14%.

 

Tāpat ventspilnieki atzinīgi novērtējuši pilsētas labiekārtošanu kopumā – 11%, parku, laukumu, skvēru izveidi un labiekārtošanu, t.sk. Lielā laukuma rekonstrukciju – 10%, komunālo pakalpojumu nodrošināšanu, uzlabošanu, t.sk. norādot ūdensvada un kanalizācijas ievilkšanu, kā arī māju siltināšanu – 10%, u.c.

 

Veiktajā telefonaptaujā kopumā tika izjautāti 603 ventspilnieki. Aptauja par Ventspils pilsētas domes darbu tiek veikta regulāri divas reizes gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: