Ceturtā daļa jeb 25% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem raksta komentārus pie sociālajos portālos publicētajiem rakstiem, ziņām, attēliem, liecina pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar LNT raidījumu "900 sekundes"' martā veiktā aptauja.

Tikmēr 72% iedzīvotāju nekomentē sociālajos portālos publicētos materiālus. 3% iedzīvotāju nav norādījuši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Lielākā daļa jeb 69% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem lasa komentārus, ko citi lasītāji ir atstājuši zem sociālajos portālos publicētajiem rakstiem, ziņām, attēliem, bet 30% to nedara. 1% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

30% to Latvijas iedzīvotāju, kuri lasa citu lasītāju atstātos komentārus, arī ņem vērā šajos komentāros pausto viedokli, liecina pētījums. Tomēr 63% komentāros paustais viedoklis neietekmē. 7% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Aptauja norisinājās laikā no 24. līdz 26.martam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 800 iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: