29. martā Daugavpils Kultūras pilī Estrādes dziesmu izpildītāju konkursā atlasē “Daugavpils – Vitebska 2015” 1. vietu bērnu grupā ieguva ventspilniece Karlīna Priedēna. Šī uzvara ļauj solistei pārstāvēt Latviju konkursā “Vitebska 2015”, kas norisināsies festivāla “Slāvu bazārs Vitebskā” ietvaros.

Atlasē piedalījās bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem, kuriem ir skatuviskā pieredze un kuri ir veiksmīgi startējuši valsts un starptautiska mēroga muzikālajos konkursos. Dalībniekus vērtēja kompetenta žūrija, kuras sastāvā bija konkursa “Vitebska 2015” rīkotāju pārstāvji no Baltkrievijas, kā arī Latvijas pārstāve – dziedātāja un vokāla pasniedzēja Ilona Bagele.

 

Daugavpilī ventspilniece Karlīna Priedēna izpildīja Artūra Palkeviča speciāli viņai komponēto dziesmu “Viena pati es māsiņa”, kā arī Mailijas Sairusas hīta “The Climb” kaverversiju.

 

Uz festivālu “Slāvu bazārs Vitebskā” šā gada jūlijā Karlīna brauks kopā ar dziedātāju Ievu Sutugovu, kura atlases konkursā “Daugavpils – Vitebska 2015” uzvarēja izpildītāju grupā vecumā no 18 līdz 31 gadam.

 

Karlīnai Priedēnai ir 11 gadi, viņa ir Ventspils popgrupas “Jūras akmentiņi” dalībniece, Ventspils Mūzikas skolā apgūst flautas un saksofona spēli. Jaunā mūziķe ir guvusi panākumus vairākos prestižos vokālistu konkursos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: