Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasēs vēl līdz 30. janvārim turpinās pašvaldības vienreizējā pabalsta izmaksa atsevišķu situāciju risināšanai.

Iedzīvotajiem uz Ziemassvētkiem paredzēto pabalstu Ventspils pilsētas Sociālais dienests sāka izmaksāt 2014. gada 1. decembrī un to varēja saņemt  atsevišķas iedzīvotāju grupas - Ventspils pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, bērni ar invaliditāti, bez vecāku gādības palikušie bērni, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Sociālais dienests vērš uzmanību, ka tie iedzīvotāji, kuriem ir tiesības saņemt pašvaldības atbalstu, bet kuri dažādu apsvērumu dēļ līdz šim nav saņēmuši  Ziemassvētku pabalstu, to vēl var pagūt saņemt Sociālā dienesta kasēs līdz 30. janvārim.

Pensionāriem un personām ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas) nepārsniedz 291,77 eiro, kā arī bērniem ar invaliditāti, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem  piešķirtā pabalsta apmērs ir 42,69 eiro.

Trūcīgās un maznodrošinātās ģimenes ar bērniem piešķirto pabalstu 30 eiro apmērā varēja saņemt Sociālā dienesta kasēs līdz 2014. gada 23. decembrim. Pabalsts tika izmaksāts iepirkumu kartes veidā pārtikas produktu un mājsaimniecības preču iegādei.

Neskaidrību gadījumos zvanīt pa tālruņiem 63601202 (Ventas kreisajā krastā dzīvojošie) vai 63663001 (Pārventas iedzīvotāji).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: