23. janvāra pēcpusdienā Fabrikas ielas 2 daudzdzīvokļu mājas ceturtajā stāvā izcēlies ugunsgrēks, kuru rezultātā izdedzis dzīvoklis.

Ventas Balss pastāstīja VUGD Ventspils daļas vada komandieris Edijs Laterers, cilvēki evakuēti gan no ceturtā, gan piektā stāva. Dzīvoklī izdegusi virtuve un istaba. ''Pašlaik, kāpēc izcēlies ugunsgrēks, nevar noteikt, to skaidros policija. Ugunsgrēkā neviens nav cietis'', stāsta Laterers, piebilstot, ka šis nav pirmais izsaukums tieši uz šo māju.

Mājas piektā stāva iedzīvotāja Jeļena stāsta, ka šis ir jau trešais ugunsgrēks šajā mājā ļoti īsā laika periodā. ''Aptuveni ap plkst. 15.00 man pazvanīja, ka mājā atkal ir izcēlies ugunsgrēks, tāpēc nekavējoties skrēju šurp. Pa dienu es strādāju, bet bērnu atstāju vienu pašu dzīvoklī. Man ir bail atstāt bērnu mājās, ja šeit regulāri notiek ugunsgrēki!'' Jeļena atklāj, ka nodegušajā dzīvoklī regulāri notiek kādas svinības: ''Tur smēķē, dzer un dara vēl sazin ko. Es cenšos, lai kāpņu telpā vienmēr ir tīri un viss ir kārtībā, bet kālab? Pastāvīgi saucu policiju, bet nekas nenotiek. Lūk, arī rezultāts!''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: