Lai veicinātu jauniešu interesi par medicīnu, kā arī lai ļautu iepazīt tuvāk medicīnas iestādes darbību, „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” arī šogad piedalās Ēnu dienas projektā, aicinot skolu jauniešus „ēnot” Ventspils slimnīcas darbiniekus.

Iespējams, ka Ēnu diena kādam no jauniešiem liks pārliecināties par to, ka nākotnes profesija jāsaista tieši ar medicīnu.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma, kuras laikā skolu audzēkņi apmeklē kādu darbavietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju. „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” saviem „ēnotājiem” piedāvā pašiem klātienē iepazīt medicīnas personāla cēlo misiju – palīdzēt cilvēkiem.

Arī „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” tradicionāli iesaistās šajā projektā, lai veicinātu jauniešu interesi par mediķu darbu. Ventspils slimnīca piedāvā „ēnot” šādas vakances: galvenā medicīnas māsa, ķirurgs, internists, fizioterapeits, traumatologs/ortopēds, pediatrs, anesteziologs/reanimatologs, galvenais ārsts.

Ēnu diena šogad norisināsies 11. februārī., un pieteikšanās vakancēm pieejama līdz 4. februārim. Vairāk informācijas par pieteikšanās kārtību pieejama oficiālajā mājas lapā www.enudiena.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: