Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Jūra padara mālus par putru

Vētra, kura Ventspils pusē savu maksimālo spēku demonstrēja 11. janvārī, brāzmās sasniedzot 29 metrus sekundē, Staldzenes krastu atstāja pamatīgi sapostītu.

Labdarības koncerts mazajai Dašai

Darja Logina ir aktīva meitene – dzied, zīmē un apmeklē pulciņus Jaunrades namā, kur šosvētdien izskanēs koncerts un tiks vākti ziedojumi meitenes ārstēšanai.

2.lpp. Viedoklis: «Īpaša vieta», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Ir sāpīgi apzināties, ka kaut kas, kas bijis tik ierasts, var tā ņemt un pazust. Daudziem labi zināmā Staldzenes jūrmalas līkā priede, kas aug turpat netālu no centrālām kāpnēm, pa kurām iet uz pludmali, ir iemūžināta tik daudzās fotogrāfijās un gleznās.»

3.lpp.

Turpinās radioteleskopa rekonstrukcija

Aktīvi turpinās darbs pie Irbenes kompleksa radioteleskopa renovācijas; decembra darba plāns ir izpildīts.

Lembergu grib redzēt prezidenta krēslā

Klajā nākuši jauni SKDS pētījuma dati, kuros atkal visaugstāko iedzīvotāju novērtējumu izpelnījies Ventspils mērs Aivars Lembergs.

 

4.lpp.

Mācās stāstīt par bāreņu problēmām

Alternatīvais aprūpes centrs Žēlsirdības māja pārstāvējis Latviju starptautiskā projektā One day of differences (Viena atšķirību diena), kas bija veltīts bāreņu un bijušo bērnunamu audzēkņu sociālās adaptācijas problēmām.

Nedod ceļu un avarē

Vakar ap plkst. 15 notika avārija pie Bērnu pilsētiņas – Pētera un Poruka ielas krustojumā.

5.lpp.

Valsts svētkos būs uguņošana

Šogad 18. novembrī valsts svētkus atzīmēsim ar salūtu, bet Tilta svētki vairs netiks rīkoti.

Mācīšanās ir vērtība

Populārajā TV erudīcijas spēlē iekļuvusi vēl viena Ventspils skolniece. To, kā 1. ģimnāzijas 9. b klases audzēknei Amandai Rūtai Vieško veicies spēlē, ekrānos redzēsim šī vakara raidījumā Gudrs, vēl gudrāks.

Interesējas par Jaungada salūtu

Ventspilnieki interesējas, vai pēc Lielā laukuma rekonstrukcijas Jaungada uguņošana arī turpmāk notiks tur.

Meklē saimnieku

Mazais un bezpalīdzīgais kamolītis, kas pavisam nesen ieradies šajā pasaulē, jau paguvis izbaudīt gan cilvēku nodevību, gan labestību.

6.lpp. Sports. Šorttrekisti piesakās Eiropas kausam

Trīs sporta skolas Spars šorttreka nodaļas pārstāvji jau kvalificējušies Eiropas kausa izcīņas finālam, bet Danubia kausa izcīņas pēdējā posmā finālistu skaitu iespējams vēl papildināt.

Hokejisti sarūgtina līderus

Ventas 2002 hokejistiem otro reizi šajā sezonā izdevies sarūgtināt Latvijas junioru čempionāta līderus HK Rīga 99 spēlētājus, turklāt šoreiz jau pamatlaikā.

Par frisbija medaļām cīnīsies divi

Latvijas Frisbija līgā aizvadītas pirmā apļa sacīkstes un noskaidrotas piecas komandas, kas turpinās cīņu par valsts čempionāta medaļām. Piecniekā iekļuvušas abas Ventspils komandas.

7.lpp.

Vieta, kur tevi vienmēr gaida

Ventspils 3. vidusskolas 12. klases audzēknis Artjoms Liukonens nesen ticies ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu, atzīstot, ka šī tikšanās ir atstājusi neizdzēšamus iespaidus.

Domā jauniešu mājas vārdu un saturu

Jauniešu mājas nosaukums un visu trīs stāvu saturiskais aizpildījums – tādas bija galvenās tēmas nesen notikušajā jauniešu apspriedē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: