Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Veidos aprūpes centru senioriem

Bijušā Landzes pansionāta telpās jau šogad plānots atvērt Talsu novada Laidzes sociālās aprūpes centra Stūrīši filiāli. Patlaban norit sagatavošanās darbi, lai pēc dažiem mēnešiem nodomi varētu realizēties dzīvē.

Visu gadu pastkastītē būs Ventas Balss

«Dzīve ir tāda, kā uz to skatās,» ar neizmērojamu pozitīvismu balsī saka ventspilniece Anda Fišere. Viņa, pateicoties Ventspils domes amatpersonu iedibinātajai tradīcijai, Ventas Balsi visu šo gadu savā pastkastītē saņems bez maksas.

2.lpp. Viedoklis: «Arodbiedrības un biedri», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Skatoties vecās padomju laika filmas, kurās stāsts ir par tīri sadzīviskām tēmām, regulāri varam dzirdēt piesaucam arodbiedrības, turklāt viegli var nojaust, ka tas tiešām ir (bija) reāls spēks.»

3.lpp.

Kompensācija rada pārpratumus

Valsts kompensācijas mehānisms medikamentu iegādē daudziem vēl joprojām ir ķīniešu ābece.

Malumedības paredz bargu sodu

Kādam novada pensionāram par nelikumīgu staltbriežu buļļa nomedīšanu draud cietumsods un vairāk nekā piectūkstoš eiro naudas sods.

4.lpp.

Eirovīzijai pietuvojas arī ventspilnieki

Ir paziņoti 20 dalībnieki un dziesmas, kas turpinās sacensties par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Viņu vidū arī Katrīna Bindere un grupa The Stones.

5.lpp.

Jaunie demonstrē instrumentu spēli

Ventspils Mūzikas vidusskolas telpās norisinājās valsts konkursa 2. kārta pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu spēles audzēkņiem.

Dubults sudrabs Cerības futbolistiem

10. un11. janvārī sporta hallē Pārventa notika starptautiskais bērnu telpu minifutbola turnīrs FK Ventspils kauss 2015. Divu vecumu grupu U8 un U10 turnīrā piedalījās komandas no Lietuvas un Latvijas. Ventspils futbola komanda Cerība startēja veiksmīgi, izcīnot sudraba godalgu kā U8, tā arī U10 grupā.

6.lpp.Intervija. Stājas arodbiedrībā, kad notiek kādas ziepes

Olivers Kronbergs vada trīs arodbiedrību organizācijas – Ventspils brīvostas pārvaldes, Ventspils tirdzniecības ostas un Olimpiskā centra Ventspils. Viņš ir arī starptautiskās, Eiropas un Latvijas Ūdens transporta arodbiedrību federāciju reģionālais pārstāvis Ventspilī. Sabiedrībā valdošo skeptisko attieksme pret arodbiedrībām Kronbergs pieskaita pie padomju laika paliekām un mūsdienu likumdošanas trūkumiem.

7.lpp.

Paliek pusceļā uz Ventspili

Ventspilnieces Ludmilas brauciens mājup no Rīgas negaidīti beidzās Pūres degvielas uzpildes stacijā, jo autobuss tālāk mēroja ceļu bez viņas.

Krustvārdu mīkla

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: