Ventspils pilsētas domes Finanšu nodaļa vērš nodokļa maksātāju uzmanību, ka ar 2015. gada 1. janvāri mainās iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksāšanas kārtība Ventspils pašvaldības teritorijā reģistrētajiem nodokļu maksātājiem un visi iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumi turpmāk būs jāveic Valsts kases iedzīvotāju ienākuma nodokļa sadales kontā.

Par 2014. gada decembri ieturētās iedzīvotāju ienākuma nodokļa iemaksas jāveic līdzšinējā kārtībā – 2014. gada decembrī ieturētās nodokļa summas par Ventspils pilsētā deklarētajiem darba ņēmējiem savlaicīgi un pilnā apmērā jāieskaita Ventspils pilsētas domes norēķinu kontos līdz 2014. gada 31. decembrim.

Ventspils pilsētas domes norēķina konti, uz kuriem līdz šim bija jāskaita ieturētās iedzīvotāju ienākuma nodokļa summas par Ventspilī deklarētajiem darba ņēmējiem ar 2015. gada 1. janvāri tiks slēgti.

Informācija par iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksāšanas kārtības izmaiņām un Valsts kases norēķina kontiem maksājumu veikšanai no 2015. gada 1. janvāra sniegta arī Valsts ieņēmumu dienesta mājas lapā (ŠEIT!).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: