17. decembrī Ventspils Jaunrades namā Ventspils Augstskolas ikgadējā pasākumā “Gada Balva” tika paziņoti šā gada laureāti un balvu saņēmēji.

Apskati foto!

Ar krāšņu koncertu lieliskā atmosfērā tika aizvadīts pasākums, kurā balvas tika pasniegtas laureātiem dažādās kategorijās. Pasākumu atklāja Ventspils Augstskolas rektore asociētā profesore Gita Rēvalde, kura uzslavēja studentus par atdevi gan mācībās, gan iesaistoties dažādās aktivitātēs ārpus studiju vides, kā arī atzīmēja, ka augstskolu veido studenti un kopīgi ir iespējams sasniegt lieliskus rezultātus! Jauniešus sveica arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kurš atzīmēja, ka ir svarīgi izdarīt pareizo izvēli studijām šā brīža plašajā piedāvājumu klāstā.

Šā gada laureāti: 

  • Gada pasniedzēja – Jeļena Mihailova, 
  • Gada students – Krišjānis Polāns, 
  • Gada pirmkursnieks – Anna Paula Gruzdiņa, 
  • Gada pasākums – Nakts orientēšanās 2014, 
  • Gada ķezu – Durvju slēgšana dienesta viesnīcā plkst. 24:00 
  • Gada labvēlis – Ventspils pilsētas dome. 

Koncertā ar priekšnesumiem priecēja Ventspils Augstskolas deju kolektīvs “Strautuguns”, Tautas deju kolektīvs “Liedags”, Ventspils Augstskolas ansamblis, Ventspils Mūzikas vidusskolas jaunieši un aktīvākie augstskolas studenti. Ar īpašiem sveicieniem publiku uzrunāja Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāns Sergejs Hiļķevičs, kurš speciāli šim pasākumam bija sacerējis dziesmu un augstskolas students no Šrilankas Šons, kurš pēc četru mēnešu dzīves Latvijā publikas priekšā uzstājās ar dziesmu latviešu valodā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: