Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nolikto atslēgu principa ķīlā

Nolikto atslēgu principa ieviešana pamatīgi iezāģējusi kādai ventspilnieku ģimenei, kas gandrīz palikusi bez savas izlolotās mājas.

Atklāj Kurzemes acu centru

Ventspils slimnīcā atklāts mūsdienīgs Kurzemes acu centrs, kas palielinās diagnostikas izmeklējumu kvalitāti un ļaus pieņemt vairāk pacientu.

2.lpp. Viedoklis: «Banku spēks», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Ģimene vēlas tikt pie savas mājas, tādēļ nolemj ņemt kredītu bankā un cītīgi krāj summu, kas nepieciešama pirmajai iemaksai. Kad tas nu paveikts, sakārtots viss nepieciešamais arī ar būvniekiem un lielā sapņa īstenošana tūlīt, tūlīt varēs sākties, banka nolemj mainīt spēles noteikumus, krietni palielinot iemaksas apjomus. »

3.lpp.

Apzināti posta jaunos kociņus

Ventspilī kārtējo reizi ir cietuši jauniestādītie kociņi. Pagājušajās brīvdienās P. Stradiņa ielā tiem ar nazi nogriezta miza.

Zemnieki sākuši saņemt kompensāciju

Izejvielu iepirkumu cenu samazinājums sniedz patērētājiem cerību, ka cenas uz galvenajiem pārtikas produktiem nākamgad nepieaugs. Savukārt zemnieki, kas piegādā pienu pārstrādei, sākuši saņemt kompensāciju par iepirkumu cenu samazinājumu.

4.lpp.

Sniedz nekonkrētu atbildi

Ventas Balss 2. decembra numura rakstā Atveseļošanās – paša rokās stāstīts par smagi slimu cilvēku nodrošināšanu ar tehniskajiem palīglīdzekļiem. Turpinām šo tēmu ar Tehnisko palīglīdzekļu centra pārstāvja atbildēm uz jautājumiem.

Rodeo saņem izcīnītās balvas

Ogres Kultūras centrā norisinājās Latvijas motokrosa sezonas noslēguma pasākums, kurā pie bagātīgas balvu ražas tika arī Ventspils motoklubs Rodeo.

Reklāma

 

5.lpp.

Studenti iepriecina svētkos

Ventspils Augstskolā (VeA) norisinājās Labestības nedēļa, kuras laikā jaunieši centās vākt ziedojumus un sarūpēt veltes Ziemassvētkos.

Juridiski korekti, bet neētiski

Pensionāres dzīvokļa maiņas darījums noformēts juridiski korekti, tomēr no ētiskā viedokļa ir apšaubāms, jo sieviete nav zinājusi visas darījuma nianses un uzticējusies cilvēkam, kuru pazīst jau sen.

6.lpp.

Gatavo pārsteigumu mazākajiem

Jautras rotaļas, Ziemassvētku vecītis, pasaku tēli un bērnu gaviles – šīs nemainīgās vērtības arī šogad būs svētku eglīšu pasākumos Kultūras centrā.

Odisejs pieņemas spēkā

Ventspils loka šāvēju klubs Odisejs piedalījies 24 stundu ilgā šaušanas maratonā.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1934. gads. Pavasaris

Svarīgākie notikumi: aizdomas, ka Ventspils centrālē notiek telefona sarunu noklausīšanās; domes sēde un ķirurģiska operācija notiek sveču gaismā; Kuldīgas ielas kiosku cels no jauna; zvejnieki reņģes aprok zemē; dzelzs tilta pabeigšana atlikta; vajā gan komunistus, gan pērkonkrustiešus; vilcienā svin kāzas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: