Starptautisko Edinburgas hercoga jauniešu pašaudzināšanas programmas AWARD pirmā līmeņa apbalvojumu saņēmuši četri Ventspils 1. pamatskolas audzēkņi.

Nemanot ir paskrējis gads, piepildīts ar interesantām un radošām idejām tiem Ventspils 1. pamatskolas jauniešiem, kuri darbojas Starptautiskajā Edinburgas hercoga jauniešu pašaudzināšanas programmā AWARD Latvijā. Notikumi ir bijuši daudz un dažādi, taču kā vienu no spilgtākajiem momentiem var minēt AWARD programmas dalībnieku apbalvošanas ceremoniju, kas notika Rīgā, Latviešu Biedrības nama Zelta zālē.

Īpaši nozīmīga šī diena bija Ventspils 1. pamatskolas awardiešiem – Pēterim Nikolovskim, Arturam Svaram, Elvim Barbānam un Dāvim Mežžīlem. Tieši šajā dienā jaunieši saņēma programmas pirmā līmeņa apbalvojumu – bronzas nozīmīti un pateicību. Šādu apbalvojumu saņem awardieši, kuri gada laikā ir veikuši labus darbus, apguvuši jaunas prasmes, izkopuši savu talantu vai uzlabojuši savu fizisko sagatavotību un gājuši divu dienu garā piedzīvojumu ekspedīcijā. AWARD programmas koordinatore Ventspilī ir 1. pamatskolas skolotāja Guna Razgaite.

Šobrīd apbalvotie jaunieši ir apņēmības pilni turpināt programmu, jo vēl ir kur augt. Lai sasniegtu programmas sudraba un zelta līmeni, jauniešus gaida grūts un apņēmības pilns darbs

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: