Veicinot sporta attīstību Ventspils pilsētā, atzīmējot Ventspils pilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī lai novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, 12. decembrī plkst. 17.00 Kultūras centrā svinīgā ceremonijā notiks „Gada atzinība sportā 2014” balvu pasniegšana.

Balvas sportistiem un sporta darbiniekiem tiks pasniegtas par sasniegumiem sportā 2014. gadā un Ventspils pilsētas vārda popularizēšanu Latvijā un pasaulē.

 

Ceremonijas laikā kopumā „Gada atzinība sportā 2014” balvas tiks pasniegtas astoņās nominācijās: „Labākā sportiste”, „Labākais sportists”, „Labākais treneris”, „Cerība sportā”, „Paraugs sportā”, „Gada sporta seniors”, „Gada komanda sportā” un „Mūža ieguldījums sportā”.

 

Ar portālu www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv, anketu un vēstuļu starpniecību saņemti 48 kandidātu ieteikumi 8 nominācijās.

 

Šobrīd rezultāti ir izvērtēti Ventspils pilsētas domes Sporta komisijā un apstiprināti Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā, bet atzinību ieguvēji tiks paziņoti svinīgās ceremonijas laikā.

 

Par panākumiem Eiropas un pasaules čempionātos ar naudas balvām tiks apbalvoti sportisti un treneri.  

 

Pēc svinīgā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja atpūsties neformālā gaisotnē.

 

Interesenti pasākumu var apmeklēt iepriekš piesakoties Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldē pa tālruni: 63624412.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: