Mēdz sacīt, ka kaķiem ir vairākas dzīvības. Trešdienas rītā ap plkst. 8:50 ventasbalss.lv kļuva par liecinieku cilvēku neiecietībai, mēģinot nežēlīgā veidā atbrīvoties no kaķa.

Sētniece, veicot savus rīta darbus, pamanīja kādu aizdomīgu melnu atkritumu maisu, nomestu pašā stūrī, veikala Mego stāvvietā. Arī ventasbalss.lv interesējoties, kāpēc sētniece tik ilgi pēta šo maisu, gāja lūkot, kas tajā paslēpies. Izrādījās, ka cieši aizsietajā melnajā atkritumu maisā, starp citiem maisiņiem un drēbēm, bija ieslodzīts arī kaķis. Nekavējoties maiss tika saplēsts un kaķis atbrīvots. Melnā kaķa pirmie soļi bija stindzinoši nepārliecināti, izskatījās, ka tos viņš spēra tikpat nepārliecinoši kā mazs kaķēns, kurš tik tikko iemācījies staigāt. Sētniece Lunita ventasbalss.lv pastāstīja, ka pirmo reizi savām acīm redz, cik cilvēki mēdz būt neiecietīgi. Viņa ir šokēta, ka kaut ko tādu cilvēks spēj nodarīt neizsargātam dzīvniekam.

Pēc kaķa atbrīvošanas nekavējoties tika zvanīts pašvaldības policijai, kura izsauca p/i ''Komunālās pārvaldes'' darbiniekus, lai kaķi nogādātu patversmē. Kamēr kaķis gaidīja savu transportu uz jau citām mājām, par viņu parūpējās veikala darbinieki, to pabarojot un izveidojot siltu guļvietu ar turpat veikalam piederošām kastēm.

Šobrīd melnais murrātājs atrodas dzīvnieku patversmē „Rembo” un gaida kādu, kas viņu paņems uz mājām, sniegs sirds siltumu un mīlestību, ar cerību, ka otrreiz dzīvē viņš nekļūs kādam par apgrūtinājumu un nenonāks uz ielas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: