Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bojātos kokus nomainīs jauni

Pēc ielu rekonstrukcijas darbiem nereti nākas nomainīt arī apstādījumus, viens no iemesliem – kokiem nodarītie bojājumi. Iedzīvotāji pauž aktīvu interesi par pilsētas stādījumiem.

Par melošanu policijai piespiedu darbi

Ventspils tiesa nozīmēja kādai jaunietei piespiedu darbus par apzināti nepatiesas liecības sniegšanu.

 

2.lpp. Viedoklis: «Meli un kājas», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Kuram gan dzīvē nav gadījies samelot, tīšām vai dažkārt gluži nejauši. Gan jau ir tādi, kas nekautrējas ar meliem iekārtot savu dzīvi un nemaz nejūtas slikti, ja apkārtējie kaut ko pārmet par to. Tomēr iedomāties, ka ir iespējams izgudrot tādus melus, ko neviens nekad nepierādīs, ir visai liela muļķība.»

3.lpp.

Ventspilniekus izmaiņas skar minimāli

Valdība atbalstījusi izmaiņas norēķinos par komunālajiem pakalpojumiem, kas skar atkritumu izvešanu un ūdens patēriņu. Ventspilniekus pieņemtie grozījumi skar mazākā mērā nekā citu pašvaldību iedzīvotājus.

Logu dēļ aizkavējas dzīvokļa remonts

Pasūtītie logi bijuši jāgaida teju vai trīs mēnešus, bet durvju kvalitāte bijusi neapmierinoša – šāda situācija radusies kādai ventspilniecei. Kā skaidro uzņēmums, kas izpildījis pasūtījumu, – radušās problēmas ar piegādātājiem.

4.lpp.

Saglabā uzvarētāju godu

Ventspils 1. ģimnāzijas komanda nu jau trešo reizi kļuvusi par starptautiskās atklātās angļu valodas olimpiādes uzvarētāju.

Dažādu laiku mijiedarbība

Šogad jau otro reizi Ventspilī apskatāmi darbi no Latvijas Mākslinieku savienības muzeja krājuma kolekcijas.

Iespēja mācīties ar viedierīci

Lai radītu interesi par mūziku un mūzikas instrumentiem, Ventspils Mūzikas vidusskolā top mobilā aplikācija, kas mūsdienīgā veidā izglītos jauniešus.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Intervija. Vissvarīgākais ir tradīcijas

Basketbola klubs Ventspils šajā sezonā atzīmē savu 20. jubileju, un lielāko daļu no šī laika ar to kopā ir bijis pašreizējais direktors RALFS PLEINICS. Sarunā ar Ventas Balsi viņš pastāstīja par kluba attīstību, spēlētājiem, kam ticis Ventspils pieskāriens, un līdzjutēju atgriešanos tribīnēs.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1932. gads. Rudens un ziema.

Svarīgākie notikumi: limonāde dārgāka par alu; zemā ūdens līmeņa dēļ pārtraukta satiksme pa Ventu līdz Kuldīgai; ebreju kopiena piesaka boikotu Vācijas precēm; Tirgoņu (Audēju) ielā no zemes plūst degoša gāze.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: