Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nežēlos spēkus dzimtās zemes labā

Šodien, 11. novembrī, Latvijas brīvības cīņās kritušo varoņu piemiņas dienā, kopā ar Zemessardzes 46. kājnieku bataljona vīriem piemiņas brīdī piedalīsies un lāpu gājienā dosies arī 419. Ventspils jaunsargu vienība. Toms, Dmitrijs, Krists, Imants un Kirils ir priecīgi par saņemtajiem formas tērpiem.

Ventspils siltumapgādei pa pēdām

Dzeltens kravas automašīnas modelis, milti, elektroniskie svariņi un trauciņš ar šķeldu – tie ir tikai daži no priekšmetiem, ar kuru palīdzību 4. vidusskolas skolēni centās izprast un imitēt ar siltumapgādi saistītos procesus.

2.lpp. Viedoklis: «Došanā ir brīvība», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Lāčplēša dienu Latvijā atzīmē par godu neatkarīgās Latvijas valsts armijas uzvarai pār Rietumu brīvprātīgo armiju jeb tā saukto Bermonta karaspēku 1919. gada 11. novembrī. Pieminot šo notikumu, Lāčplēša dienā ik gadu godina Latvijas brīvības cīnītājus.»

3.lpp.

Izdalītas 30 atstarojošās vestes

Akcijā Redzams, tātad dzīvs uz Ventspils novada ceļiem gājējiem un velosipēdistiem izdalītas 30 atstarojošās vestes, padarot viņu pārvietošanos pa tumšajām ielām un ceļiem drošāku.

Sūdzas par netīrību kāpņutelpās

Siguldas ielas daudzstāvu māju iedzīvotāji ir neapmierināti ar kāpņutelpu izskatu un apgalvo, ka tās neviens nekopj.

Slepkavam piespriež 18 gadus cietumā

Slepkavībā apsūdzētajam jaunietim tiesa piespriedusi 18 gadu cietumsodu, bet viņa līdzdalībniekam ieslodzījumā būs jāpavada 11 gadu.

 

4.lpp. Lāčplēša diena. Vieno kolektīvu un uzlabo stāju

Lai stiprinātu patriotismu un motivētu klašu kolektīvus vienoties kopīgam darbam, Ventspils 4. vidusskolā jau trešo gadu notiek ierindas skate.

Pēta savus senčus

Svinot Patriotisma dienu, Puzē uz tikšanos bija aicināts

rakstnieks un publicists, sešu vēsturisku grāmatu autors

Jānis Ūdris.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp.

Cilvēks – pats sev dziednieks

Cilvēks var būt pats sev dziednieks un palīgs dzīvībai un veselībai kritiskās situācijās, apgalvo bioenerģētiķis Viktors Graudiņš, kurš rīt Ventspilī uzstāsies ar lekciju.

Kohai jauns valsts rekords

Pasaules čempionātā svarcelšanā, kas risinās Kazahstānas pilsētā Almati, Rebeka Koha, pirmo reizi startējot tik nopietnā līmenī svara kategorijā līdz 53 kg, sasniegusi jaunus valsts rekordus.

Sestā zelta sezona noslēgta

Ar uzvaru pār Daugavpils Daugavu savā laukumā savu jau sesto zelta sezonu noslēguši FK Ventspils futbolisti, turnīru pabeidzot ar 26 uzvarām, kā arī pieciem neizšķirtiem un zaudējumiem.

7.lpp. ŪDEKA informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: