Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sveic Ventspils simtgadnieci

Pašvaldība lielajā jubilejā apsveikusi mūsu pilsētas vienīgo simtgadnieci – Annu Černisku.

Viesu namos aktīva rosība arī rudenī

Karstākais tūrisma laiks ir noslēdzies un naktsmītnēs iestājies tā saucamais klusais periods. Tomēr, kā atzīst vairāku viesu namu un kempingu pārstāvji, rosība turpinās joprojām.

2.lpp. Viedoklis: „Pateikt paldies”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Tas tiek mācīts jau no bērnības – sasveicinies, saki paldies –, un tomēr dažkārt šīs it kā pašsaprotamās lietas nāk tik smagi vai par tām vispār tiek aizmirsts. Tomēr bez šādas atzinības visbiežāk jūs iestigsiet ikdienas rutīnā un drīz vien vienkārši nebūs, par ko teikt paldies.»

3.lpp.

Neviennozīmīga situācija Usmas pansionātā

Ventasbalss.lv forumā publiskotas smagas apsūdzības par apstākļiem Usmas pansionātā. Mēģinājām noskaidrot, vai tas atbilst patiesībai.

Saņems pabalstus svētkos

Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas 96. gadadienu, Ventspils Sociālais dienests šodien sāk izmaksāt pabalstu nestrādājošajām represētajām personām neatkarīgi no to ienākumu līmeņa.

4.lpp.

Septiņi mēneši džungļos

Gada sākumā devusies no Ventspils uz tālo Bolīviju, lai palīdzētu misionāriem mācīt vietējos bērnus latviešu kristīgajā skolā, RASA ZĀLĪTE pašai par pārsteigumu mājās atgriezusies daudz agrāk, nekā bija plānots.

Aktīvi apstrādā jauniešu mājas ideju

Pašlaik Ventspils jaunieši aktīvi pilnveido jauniešu mājas ideju. Plānots izvērtēt gan Latvijas, gan ārvalstu jauniešu māju labās prakses piemērus.

5.lpp. Kultūra. Iedvesmojas no ostas skatiem

Amatu mājas podnieku darbnīcā vēl pēdējos punktus uz i liek starptautiskā mazo formu keramikas simpozija Navigācija dalībnieki.

Muzikāls ceļojums pa Eiropu

Ventspils 1.ģimnāzijas orķestris nedēļu pavadīja koncertceļojumā, viesojoties Polijā, Itālijā un Austrijā.

Diskutē par valodu un politiku

Ventspils Augstskolā (VeA) aizvadītas septītās Ģermānistu dienas, kuru tēma šoreiz ir Valodas un literatūras loma politiskajā komunikācijā.

6.lpp. Sports. Tuvojas skriešanas sezonas noslēgums

Ventspils Maratona kluba pārstāvji nupat veiksmīgi piedalījušies Frankfurtes maratonā un gatavojas sezonas noslēguma skrējiena rīkošanai tepat Ventspilī.

Olimpiskais centrs “Ventspils” informē

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1932. gads. Vasara un rudens.

Dzelzceļu virsvalde devusi rīkojumu visiem staciju priekšniekiem un vilcienu brigādēm, ka turpmāk sevišķos gadījumos atļauts atsevišķus pasažierus pārvadāt arī preču vilcienos. Šādi pasažieri novietojami konduktoru dienesta vajadzībām ierādītos vagonos vai tukšos preču vagonos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: